5 beauty cadeaus 2023 voor verschillende levensstijlen

beauty cadeaus

Inhoudsopgave

5 Beste beauty cadeaus 2023

Het lijkt misschien eenvoudig om beauty cadeaus te vinden voor je vrienden, familie of voor jezelf. Maar met zoveel beautymerken in verschillende prijsklassen is er ontzettende veel keuze. Om je voor dit jaar een stukje op weg te helpen, hebben we 5 tips voor je samengesteld voor beauty cadeaus 2023.

Niet iedere huid is hetzelfde. Daarnaast hebben je vrienden en familieleden allemaal verschillende behoeften en levens. Dus pas je beauty cadeaus 2023 voor elk type aan. Bovendien in deze tijd van verhoogd eco- en sociaal bewustzijn, loont het om een stapje extra te zetten en producten te kiezen met natuurlijke en duurzame ingrediënten. Bekijk onze top-5 beauty cadeaus voor dit jaar.

#1 Voor de sportliefhebber

beauty cadeaus

Geef je sportende vriend of vriendin een energieboost met beauty cadeaus. Een huidverzorging set die de huid reinigt, kalmeert en hydrateert met behoud van het natuurlijke vocht. Kies voor shea boter en biologische aloë in, evenals de stimulerende geuren van rozemarijn en munt, die helpen bij het ontwaken van de zintuigen en het vernieuwen van de huid. Het is ook volledig natuurlijk, zonder parabenen of sulfaten.

#2 Voor de beauty vlog liefhebber

Je make-up obsessieve vriendin heeft misschien alle door beroemdheden aangeprezen schoonheidsproducten op de markt, maar het is tijd om haar aan iets nieuws bloot te stellen. Wel te verstaan aan natuurlijke en biologische schoonheidsproducten. Deze beauty producten zijn vrij van agressieve en potentieel gevaarlijke chemicaliën (zoals parabenen, geurstoffen, ftalaten, triclosan, sulfaten, formaldehyde, tolueen, propyleenglycol en hydroquinone). Kies een paar producten uit en maak je eigen gepersonaliseerde cosmetica cadeau set.

#3 Voor de kersverse moeder

beauty cadeaus

Stel je voor hoe het is voor een kersverse moeder die maandenlang moet opblijven, als je denkt dat laat opblijven tijdens de feestdagen vermoeiend is. Combinatie sets met aroma’s van grapefruit, patchouli en citrus is de ideale opkikker. Kies bijvoorbeeld beauty producten op basis van karitéboter, die de natuurlijke hydratatie van de huid stimuleren, waardoor je kersverse moedervriendin zich jonger voelt. Verwen haar ook met een heerlijke parfum die ze dagelijks kan gebruiken, terwijl ze ondertussen voor de kleine baby zorgt.

#4 Voor de reislustige

Een reiskit met enkele huidverzorgingsbenodigdheden die ze gemakkelijk in haar koffer kan opbergen zal door je jet-setting vriendin op prijs worden gesteld: een Vitamine C serum dat goed is voor de gestreste huid, een nachtcrème die ze tijdens een vlucht met rode ogen kan opsmeren om het vocht vast te houden, een ontgiftende scrub, een handig spiegeltje en een handig tasje. Krijg je vrienden of familieleden op bezoek uit het buitenland? Verwelkom ze met een pakket dat ze helpt om na een lange reis weer te stralen. Een scrub, toner en een schoonheid bevorderend serum zorgen ervoor dat ze er in een mum van tijd als nieuw uitzien.

#5 Beauty cadeaus voor jou alleen

Moisturizen

Na alle feestgekte van de decembermaand 2022, verdien ook jij om verwend te worden. Alle late nachten, feestjes en slecht eten kunnen echt een tol eisen van je huid, zodat wat extra hulp welkom is. Wil je ontspannen en ontstressen? Kies dan voor een beauty geschenk met biologische arganolie, olijfolie, en pure essentiële oliën om je te helpen ontspannen en tegelijkertijd je huid te hydrateren. Het heeft ook een vredig lavendelaroma dat lichaam en geest verzacht en kalmeert, waardoor het ideaal is voor iedereen die probeert te ontstressen. Kies geregeld een momentje voor jezelf om je huid te verzorgen. Je zult zien dat je hiervan opknapt. Je voelt je weer beter in je vel en krijgt er meer energie van. En bovendien straalt je huid weer!

Zorg er natuurlijk ook altijd voor dat je voldoende slaapt, gehydrateerd blijft en vooral gezond eet, want de beste natuurlijke gloed komt van binnenuit.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest