Accessoires voor thuis in de Scandinavische en Japanse stijl

oyme Japandi en Scandic Home stijl

Inhoudsopgave

Oyme’s woonaccessoires zijn in de eerste plaats bedoeld voor mensen die in een huis in Japanse of Scandinavische stijl wonen. Scandic Home heeft een aparte stijl die bepaald wordt door het gebruik van koele kleuren, strakke lijnen, en traditionele Scandinavische motieven. Het verlangen naar een groot wateroppervlak en open ruimte. In de Oyme woonaccessoires webshop vind je verschillende romantische woonaccessoires.

Japandi

Ontwerpbeweging Japandi is een samensmelting van Scandinavische en Japanse stijlen die de laatste jaren is ontstaan. Ook al lijken deze twee landen aan de oppervlakte werelden van elkaar te zijn, toch hebben hun interieurstijlen veel gemeen. Het samenspel van Japanse eenvoud en rustieke Scandinavische vormgeving schept een warme en uitnodigende sfeer in huis. Meubels met filigraan patronen, zwarte accenten, en natuurlijke materialen dragen allemaal bij tot de geslaagde samensmelting van de twee esthetieken. Bekijk de hele collectie woonaccessoires die in onze online winkel bij Oyme te koop zijn. Er is voor elk wat wils, van spiegels tot kleine meubeltjes en van tafels tot kandelaars.

Bij Oyme vind je de mooiste tassen en accessoires van Scandinavische ontwerpers op één plek. Onze tassen onderscheiden zich door hun functionaliteit en hun vermogen om de tand des tijds te doorstaan. Dat geldt trouwens voor de hele collectie Scandinavisch-geïnspireerde designelementen, van meubels tot modetassen. In deze tijd is er meer vraag naar de gewilde tassen met Scandinavische motieven. Deze ontwerpstijl is diep geworteld in de wens en het vermogen om gebruiksvriendelijke producten te maken. Scandinavische vormgeving staat hoog aangeschreven in de mode-industrie, vooral voor mode-gerelateerde producten. Ten dele is dat te danken aan de doordachte, strakke lijnen van de uitvinding. De tassen die Oyme aanbiedt zijn duurzaam ontworpen en vervaardigd, zodat ze meerdere seizoenen gebruikt kunnen worden. De tassencollectie is uitzonderlijk, zowel in verscheidenheid als in betaalbaarheid. Wij geloven dat iedereen baat kan hebben bij het dragen van een mooie en duurzame tas. Kijk in de tassencollectie van de Oyme webshop voor meer informatie. Tassen variëren in grootte van groot tot klein.

oyme Japandi en Scandic Home stijl

Inrichten huis

Wie geniet er niet van het proces van inrichten? Woonaccessoires zijn wat een coole tas of een mooi horloge is voor je favoriete outfit: ze geven je huis stijl en persoonlijkheid. Schalen, kunststukken, kaarsenhouders, plantenbakken, en vazen (en wat voor vazen!) staan in dit geval allemaal op tafel. Zet woonaccessoires op de salontafel of schoorsteenmantel om gasten een inkijkje te geven in je persoonlijke interesses. Voorbeelden zijn abstracte sculpturen en speelse snuisterijen. Dit zal ook meteen een reactie van anderen uitlokken. Echte en neppe botanische planten in matte en metalen plantenbakken en mooie vazen kunnen gebruikt worden om de minimalistische uitstraling van een kamer te versterken. Overweeg een terracotta vaas met een organische vorm als je iets met een ambachtelijk gevoel wilt. De onvolkomenheden geven het stuk zijn eigen unieke persoonlijkheid. Als alternatief kunnen klassieke glazen vazen gebruikt worden. Vul ze met seizoensbloemen, of maak ze interessant door een Japandi vaas te vullen met zand en schelpen bij een foto van het strand om een unieke uitstalling te maken.

Eigentijdse inrichting

Oyme’s Scandic home stijl,  Japandi interieur en woonaccessoires toveren je huis in een handomdraai om tot een thuis. Die bij uitstek geschikt zijn voor je persoonlijke voorkeuren. Als je door de deur loopt, schept de eigentijdse inrichting een warme en gastvrije sfeer, of je nu liever op de bank ontspant of in de grote buitenlucht. De Japanse manier van leven wordt gekenmerkt door aandacht voor detail en de overtuiging dat ‘minder meer is’. Tot deze decoraties behoren metalen kandelaars, elegante houten spiegels, en pastelkleurige wandkunst. Het gebruik van zachte kleuren en een minimalistische binneninrichting scheppen een kalme en ontspannen sfeer. Dit manifesteert zich als een zen-achtige gemoedstoestand, waardoor iemands huis aanvoelt als een oase van rust.

Decoratieve woonaccessoires

Welke stijl je ook verkiest, Japandi spiegels zijn een must-have voor decoratieve woonaccessoires, ongeacht hoe je ze rangschikt. In de hal hangt een kleine wandspiegel boven de Japandi consoletafel, terwijl er in de woonkamer een indrukwekkend grote houten spiegel staat. Iedereen heeft in zijn huis voldoende ruimte voor een of twee ronde spiegels. Het is voordelig om grote wandspiegels te gebruiken, want ze geven een gevoel van diepte en ruimtelijkheid in zelfs de kleinste appartementen. Overweeg unieke ontwerpen, zoals een ronde spiegel met een houten rand of een spiegel van mangohout, die zorgen voor een look die uniek is voor jou en je persoonlijke stijl weerspiegelt.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest