De betekenis van babykleding kan niet overschat worden

De betekenis van babykleding kan niet overschat worden

Inhoudsopgave

Voordat ik kinderen had, had ik een volkomen naïeve kijk op hoe uniek de kleding voor zuigelingen en jonge kinderen kan zijn.

Een uitzet voor thuiskomst.
Hun allereerste comfortabele pyjama’s
De legging waarin ze voor het eerst beginnen te kruipen.
Een jurkje voor de feestdagen
Een gebreid boxpakje
Het eerste baby vestje

De betekenis van babykleding kan niet overschat worden

Eerste verjaardag van mijn baby

Over hun eerste verjaardagsoutfit zou ik nog een tijdje kunnen praten. Toen ik ontdekte dat ik mijn tweede kind verwachtte, gaf ik mijn man opdracht naar de zolder te gaan en alle babykleertjes die we daar hadden opgeborgen naar beneden te halen. Ik was niet voorbereid op de waaier van gevoelens die over me heen stroomden. De juiste winkel vinden om babykleertjes te kopen is essentieel, want deze kledingstukken dragen beduidend meer betekenis met zich mee dan ik geloof dat de meeste mensen verwachten.

Toen ik zwanger was van mijn zoon, raadde een vriendin ons aan voor het eerst Minimiracle te proberen. Ik was overdonderd door de kwaliteit, patronen, pasvormen, en kleurenpaletten die ze aanboden voor hun uniseks kledinglijnen, babyjongens kledinglijnen, en babymeisjes kledinglijnen. Bovendien bevatte hun uniseks kledinglijn artikelen die gender neutraal waren. Ik ben dolblij te kunnen melden dat dit sinds de geboorte van mijn dochter helemaal niet veranderd is; in feite is het er alleen maar beter op geworden.

Een van de voornaamste aspecten die ik aan hen bewonder is de uitgebreide keuze aan kledingmogelijkheden. Ik had nooit verwacht dat ik zo kieskeurig zou zijn over hoe ik mijn kinderen kleed, maar het blijkt dat ik dat toch ben. Ik ben er absoluut dol op mijn pasgeboren dochter te kleden in kleding die uniseks is en in aardse tinten. Terwijl mijn andere vriendin haar baby meisje graag in jurken en bloemenprints steekt, heb ik bij Minimiracle schattige kleding voor mijn dochter kunnen vinden die ik helemaal te gek vind.

“Het materiaal is van de hoogste kwaliteit, en de pasvorm is perfect”.

De kledingstukken die ik voor Elia heb uitgezocht zijn voortreffelijk gemaakt. De stof laat er lucht door, en elk onderdeel heeft zijn eigen unieke versieringen die het onderscheiden. De kleuren vallen op maar zijn ook uiterst veelzijdig, en de stukken kunnen gemakkelijk op allerlei manieren gecombineerd worden. Dit is iets wat ik altijd waardeer, vooral omdat er dagen zijn waarop we allemaal meerdere aanpassingen moeten doen! De kleding is van een ongelooflijke kwaliteit, en ze zit ook heel comfortabel. Het mode-aspect is echter op geen enkele manier in het gedrang gekomen. Mijn kinderen krijgen altijd complimentjes als ze in Minimiracle gekleed zijn, en het is gemakkelijk te zien wanneer ze hun kleren aan hebben, want Minimiracle is alomtegenwoordig.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest