Fietsen en tapas: Een gids voor de ideale dag van fietsen en eten in Barcelona

fietstour Barcelona Nederlandse gids

Inhoudsopgave

Barcelona is een van de meest populaire steden in Europa. Het is een stad met een rijke cultuur, prachtige architectuur en een heerlijke keuken. Als je een dag in Barcelona doorbrengt, is er geen betere manier om de stad te verkennen dan op de fiets. In deze gids zullen we je laten zien hoe je de perfecte dag van fietsen en tapas kunt creëren in Barcelona.

De beste routes voor fietsen in Barcelona

Barcelona heeft veel verschillende fietstours voor fietsers. Hier zijn enkele van de beste routes die je kunt volgen:

 • De Montjuïc-route: Deze fietstour voert je langs de Montjuïc-berg, waar je prachtige uitzichten hebt over de stad. Je kunt ook de oude stadswallen bezoeken en de oude stad verkennen.
 • De strandroute: Deze tour voert je langs de kust van Barcelona, waar je kunt genieten van het prachtige strand en de zee. Je kunt ook de vele strandbars en restaurants bezoeken.
 • De Park Güell-route: Deze fietstour Barcelona voert je langs het Park Güell, een van de meest iconische parken in Barcelona. Je kunt hier genieten van de prachtige architectuur en de schilderachtige tuinen.
  .

fietstour Barcelona

De beste tapas-restaurants in Barcelona

Barcelona heeft veel verschillende tapas-restaurants. Hier zijn enkele van de beste restaurants die je kunt bezoeken:

 • Casa Calvet: Casa Calvet is een van de meest populaire tapas-restaurants in Barcelona. Het restaurant serveert traditionele Spaanse gerechten, zoals paella, gazpacho en patatas bravas.
 • La Boqueria: La Boqueria is een van de meest bekende tapas-restaurants in Barcelona. Het restaurant serveert een verscheidenheid aan tapas, zoals gefrituurde inktvis, gegrilde groenten en gebakken aardappelen.
 • El Xampanyet: El Xampanyet is een van de oudste tapas-restaurants in Barcelona. Het restaurant serveert een verscheidenheid aan tapas, zoals gegrilde garnalen, gebakken champignons en gefrituurde kip.
  .

Tips voor het plannen van je dag

Als je een dag van fietsen en tapas in Barcelona wilt plannen, zijn hier enkele tips om je te helpen:

 • Plan je route: Plan je fietstours van tevoren, zodat je weet waar je heen gaat en hoe je er komt. Kijk ook naar de verschillende bezienswaardigheden die je onderweg kunt bezoeken.
 • Reserveer een fiets: Reserveer van tevoren een fiets, zodat je niet hoeft te wachten op het moment dat je de stad wilt verkennen. Er zijn veel verschillende fietsverhuurbedrijven in Barcelona.
 • Reserveer een tafel: Reserveer van tevoren een tafel in een van de tapas-restaurants, zodat je zeker weet dat je een plek hebt om te eten. Veel restaurants hebben een beperkt aantal plaatsen, dus het is belangrijk om van tevoren te reserveren.
  .

fietstour Barcelona Nederlandse gids

Perry Tours

Een dag van fietsen en tapas in Barcelona is een geweldige manier om de stad te verkennen. Door de beste fietstours van Perry Tours te volgen en de beste tapas-restaurants te bezoeken, kun je de perfecte dag creëren. Vergeet niet om van tevoren je afspraak te plannen met Perry Tours, een fiets te reserveren en een tafel te reserveren in een van de tapas-restaurants. Met fietstour Barcelona Nederlandse gids kun je de perfecte dag van fietsen en tapas in Barcelona creëren.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest