Het belang van het vervangen van de sloten kan niet genoeg benadrukt worden

sloten vervangen

Inhoudsopgave

Wanneer is het de beste tijd om te overwegen je sloten te vervangen? Er zijn allerlei omstandigheden waarin je de hulp van een slotenmaker nodig hebt om de sloten te vervangen. Bijvoorbeeld door de sloten op de deur te vervangen door veilig anti-inbraak deurbeslag, zoals goede cilindersloten. Of in het geval dat je jezelf met succes uit het huis hebt buitengesloten, maar de sleutel nog in de deur zit. als je sleutel in het slot blijft steken en breekt, of als je al je sleutels kwijt bent of verkeerd hebt opgeborgen. Maar ook als je het deurbeslag aan de binnenkant van het huis wilt vervangen. Wat zijn enkele van de meest voorkomende redenen om een professionele slotenmaker te bellen om een slot te vervangen?

sloten vervangen

Er zijn tien goede redenen om het slot van je deur te vervangen.

In veel gevallen is het deurbeslag een bijzaak. Hoewel we dagelijks met onze deurknoppen en sloten omgaan, staan we er nauwelijks bij stil. Hier zijn tien redenen waarom je zou moeten overwegen je sloten te vervangen, vooral als je er de laatste tijd niet veel aandacht aan besteed hebt.

1. Het plaatsen van een gloednieuwe ingang of deur

Dit is een uitstekend moment om nieuwe sloten te kopen, vooral als je onlangs een bestelling voor een nieuwe deur geplaatst hebt of van plan bent de kozijnen te vervangen. Een ingang wordt veiliger als alle onderdelen, waaronder de deur, de deurstijl en het slot, samenwerken. Als je er zeker van wilt zijn dat je pas geplaatste voordeur of achterdeur zo goed mogelijk beveiligd is, moet je ook overwegen de sloten te vervangen. Als je de kozijnen in je huis vervangt, vergeet dan niet om ook sterke sloten te installeren die inbraken kunnen afschrikken. Hoe vaak hoor je niet dat inbrekers in huizen hebben ingebroken door door de ramen naar binnen te gaan? Neem contact op met onze slotenmaker als je hulp nodig hebt bij het beveiligen van je ramen en deuren.

2. Voorzorgsmaatregelen nemen om te voorkomen dat er in het huis ingebroken wordt

Toen je je meest recente controle van de veiligheid van je huis deed, was een van de vragen die je je stelde of die oude sloten nog goed werkten. Als de nachtschoot kromgetrokken lijkt te zijn of als je ook maar enige twijfel hebt over de duurzaamheid van de sloten, is het waarschijnlijk het beste dat je de sloten vervangt en extra voorzorgsmaatregelen neemt om je huis tegen inbraak te beschermen. Je zult rustiger kunnen slapen als je het slot op de deur vervangt door een slot met een veilig penslot of cilinderslot. Zorg bovendien voor een goed alarmsysteem, en je hoeft je nergens meer zorgen over te maken.

3. Verouderde sloten bieden onvoldoende bescherming

Een van de meest voorkomende rechtvaardigingen om nieuwe sloten te kopen is het besef dat de sloten die er nu zitten niet meer voldoen. Het slot is niet meer veilig omdat veel verschillende soorten metaal gevoelig zijn voor metaalmoeheid, die na verloop van tijd optreedt. Verouderde sloten voldoen ook niet aan de hedendaagse anti-inbraak normen. Als je je huis veiliger wilt maken, is het aan te bevelen een nieuw slot te kopen en het oude te vervangen door ofwel een cilinderslot, een meerpuntslot, een oplegslot met grendel en nachtschoot, of een penslot. Dit zijn de beste opties. Om aanbevelingen te krijgen over het vervangen van oude sloten, bel je Slotenmaker NK.

4. Je thuis weg van huis, lieve nieuwe thuis

Omdat je in een nieuwe woning bent getrokken, ben je niet zeker of de vorige bewoners een reservesleutel in hun bezit hielden. Ze zouden de huisdieren tijdens hun vakantie onder de hoede van een buurjongetje laten, maar zijn ze vergeten de reservesleutel op te halen? Je kunt overwegen een nieuw slot voor je deur te kopen als je niet wilt dat willekeurige mensen je huis binnen kunnen komen.

5. Onmiddellijk na een inbraak nieuwe sloten laten installeren

Een sterker nachtslot, penslot, of cilinderslot had sommige van de inbraken die plaatsvonden kunnen voorkomen. Het is in je eigen belang om de sloten te laten vervangen als je je gevoel van veiligheid wilt vergroten en de kans op een volgende inbraak wilt verkleinen. Sloten die kapot zijn als gevolg van een inbraak in ramen of deuren kun je laten vervangen door Slotenmaker NK. Ben je onlangs het slachtoffer van een inbraak geworden en zit je nu buitengesloten van je huis? Ben je, om het kort en bondig te zeggen, buitengesloten? Doe dan onmiddellijk een beroep op de 24-uurs nooddienst die slotenmaker NK biedt. In de meeste omstandigheden is het mogelijk de deur te openen zonder schade aan te richten en toch de integriteit van het voordeurslot te bewaren. Dit alles wordt bereikt zonder dat de cilinder of het oplegslot uitgeboord hoeft te worden. Als het slot op enigerlei wijze beschadigd is, wordt er onmiddellijk een vervangend slot voor in de plaats gezet. Zo ben je er zeker van dat je na een poging tot inbraak je deur altijd weer veilig kunt afsluiten.

6. Ik heb mijn sleutels verkeerd opgeborgen; wat nu?

Je bent je sleutels kwijt. Omdat sleutels zo klein zijn, begrijpen we dat volkomen. Ze ontsnappen uit je zak of blijven achter in het koffiehuis nadat je daar je drankje op hebt. Als jij, of iemand anders die een reservesleutel heeft, er niet in slaagt de sleutel te vinden, of als je geheime schuilplaats voor de reservesleutel ontdekt is, dan is het sterk aan te raden je slot te vervangen. Je sleutels verliezen is een van de meest ongemakkelijke dingen die kunnen gebeuren. In dit scenario is het sterk aan te raden de sloten steeds te vervangen om je eigen persoonlijke veiligheid te garanderen.

7. Slimme sloten

De mechanische eersteklas metalen constructie met lange levensduur en stijlvolle vormgeving die we aanbieden is ook verkrijgbaar in onze slimme sloten, die dezelfde grote voordelen bieden. Geef je de toegangscode van je slimme slot aan betrouwbare dienstverleners, zoals een oppas, hondenuitlater, of goede buren, dan kunnen ze je huis binnengaan. Zonder dat je een sleutel hoeft te gebruiken. Bovendien heb je, naast een slim slot, ook de mogelijkheid om andere intelligente apparaten, zoals een video deurbel of camera, op je systeem aan te sluiten.

8. Maak optimaal gebruik van je tweede kans op leven

Heb je een groter gezin of is je kind dat ooit een peuter was nu een tiener, dan zul je de sloten op je binnendeuren moeten vervangen door sloten die meer geschikt zijn voor je nieuwe manier van leven. Zorg ervoor dat je deurbeslag bij de tijd is, zodat het zijn beoogde functie kan vervullen. Als in, vergrendelend of niet-vergrendelend, zodat je de juiste hoeveelheid privacy hebt voor je nieuwe kantoor, dat de kinderkamer was, of de babykamer, die nu een kamer voor een tiener is geworden om te gebruiken. Als je nieuw deurbeslag nodig hebt voor je nieuwe leven, en je wilt iets dat zich even gemakkelijk aan je veranderende behoeften kan aanpassen, zoek dan niet verder. Dan moet je met Slotenmaker NK overleggen om daar hulp bij te krijgen.

9. Het uiterlijk van het deurbeslag veranderen

Je wilt dat de stijl van je huis door het hele huis consistent is, ook al is het deurbeslag er in een aantal verschillende uitvoeringen en afwerkingen. om je te helpen het ideale uiterlijk voor je huis te creëren. Van de voordeur tot de achterdeur en elke deur daartussen, inclusief alle doorgangen ertussen. Het veranderen van de sloten tegelijk met het veranderen van de deurkrukken is iets wat je zou moeten overwegen te doen als je het deurbeslag aan de binnen- en buitenkant van je huis bij elkaar wilt laten passen. Zwart deurbeslag is bijvoorbeeld universeel chic vanwege zijn gestroomlijnde, eigentijdse, en modieuze uiterlijk.

10. De sleutel van het slot is afgebroken in het slot.

Er is geen andere ergernis die op gelijke hoogte komt met een sleutel die in het slot is afgebroken. Metaalmoeheid tast een grote verscheidenheid van metalen aan, zoals eerder werd gezegd. Dit gebeurt ook vrij vaak met de sleutels. Vanwege de metaalmoeheid raden de experts van Locksmith NK aan dat je de sleutels om de drie jaar vervangt. Je wilt toch niet dat je sleutel in het slot blijft steken en dat het slot afbreekt? De kosten van het vervangen van de sloten zijn aanzienlijk hoger dan de kosten van alleen maar nieuwe sleutels om de drie jaar. In het onfortuinlijke geval dat je sleutel in het slot afbreekt, neem dan contact op met onze 24-uurs nooddienst. We zijn binnen twintig tot dertig minuten bij je in de buurt, waar je ook bent in Nederland.

Met welke intervallen moet je overwegen je sloten te vervangen?

Vervanging van een deurslot moet om de zeven jaar overwogen worden, volgens de aanbevelingen van slotenmakers. Dit is echter afhankelijk van allerlei andere overwegingen. Als een slot slechts af en toe gebruikt wordt, kan het langere tijd goed blijven werken, op welk moment het niet meer nodig is het te vervangen. Anderzijds kunnen huiseigenaren, afhankelijk van de antwoorden op de vragen die volgen, besluiten om nieuwe sloten in hun huis te laten installeren voordat de periode van zeven jaar verstreken is.

Hoe lang heb je die sloten al geïnstalleerd?

Als je in de afgelopen zeven jaar verhuisd bent en niet in een huis woont dat pas gebouwd is, is het onwaarschijnlijk dat je de precieze datum kent waarop de sloten voor het laatst vervangen werden. Zodra ze een nieuw huis kopen, nemen veel mensen de beslissing om de sloten op de deuren en ramen te vervangen. Het is ook niet mogelijk na te gaan of de vorige huurder extra sleutels aan de woning toevoegde voor zichzelf, hun vrienden, of hun familieleden, en of ze die reservesleutels nog hebben of niet. De sloten van je nieuwe woning veranderen nadat je er bent ingetrokken is om een aantal redenen een goed idee, onder andere om ervoor te zorgen dat niemand anders dan je familie er een sleutel van heeft.

Hebben de sloten schade opgelopen?

Schade opgelopen bij een inbraak is een van de meest dwingende argumenten om een nieuw slot te laten installeren. Dit is net zo belangrijk voor de gemoedsrust van de bewoner als voor de veiligheid van het pand. Er zijn veel slotenmakers die noodhulp verlenen, zodat je dit zo snel mogelijk voor elkaar kunt krijgen. In het geval dat je dringend hulp nodig hebt, is Locksmith NK het bedrijf dat je moet bellen. We zijn in staat om binnen twintig tot dertig minuten op je locatie te zijn, ongeacht waar je je in Nederland bevindt. Ook als een slot op geen enkele manier geforceerd is, maar toch wiebelt, los aanvoelt, of tekenen van slijtage vertoont, is het sterk aan te bevelen het slot zo snel mogelijk te laten repareren of vervangen. Een kapot slot maakt het niet alleen gemakkelijker voor inbrekers om je woning binnen te dringen, maar het maakt ook de kans groter dat je op een ongelegen moment binnen of buiten je eigendom ingesloten raakt.

Ben je je sleutels kwijt?

Het is niet altijd nodig je zorgen te maken als het om vermiste sleutels gaat. Immers, als je je sleutels in een trein hebt laten vallen die naar een station vele kilometers verderop gaat, zal het voor de persoon die ze vindt uiterst moeilijk zijn om vast te stellen wie de eigenaar is. Als je huisadres kan worden vastgesteld aan de hand van iets dat naast je sleutels werd achtergelaten, of als je niet zeker weet wanneer ze vermist raakten, dan loop je tegen een probleem aan. In dit soort situaties is er altijd de mogelijkheid dat ze gestolen werden. Het slot van je voordeur nu veranderen kan een goed idee zijn in het licht van de recente gebeurtenissen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest