Hoe richt ik mijn woonkamer in

Inhoudsopgave

We beginnen natuurlijk met een prachtige kast

De Cube wandkasten is een modulariteit, aangevuld met het feit dat ze volledig bekleed zijn met wit, taupe en grijs Matilux glas. Er zijn twee versies beschikbaar: de Cube 400 (deuren: 40×40 cm) en de Cube 550 (deuren 55×55 cm). Elke module levert twee in hoogte en diepte verstelbare bevestigingshaken. De diepte is altijd 40 cm. De deuren gaan open door er simpelweg op te drukken. De kasten en planken zijn afgewerkt met melamine op basis van de houten kern.

Hoe richt ik mijn woonkamer in

De lekkerste sofa om in te loungen

Een theatrale naam voor een bank met een grote visuele impact, de Natuzzi Iago. Zoals blijkt uit de prachtig handgemaakte “geknepen” stiksels, omlijst het superieure ambachtelijke vakmanschap de gewatteerde delen – met een combinatie van polyurethaan en traagschuim – waardoor de schoonheid van de bekleding naar voren komt.

De ultieme keuze voor liefhebbers van leer en zijn onmiskenbare allure. Een brede reeks die ongetwijfeld zal voldoen aan het hele scala aan stijl- en gebruiksvereisten. Dit materiaal is niet alleen bestand tegen de tand des tijds, het ziet er zelfs beter uit naarmate de jaren verstrijken.

Dit leer heeft een natuurlijke nerf, een licht gepolijst proces en een zeer licht doorschijnende kleurafwerking. De belangrijkste kenmerken zijn de ongelooflijk zachte hand en de aanraking is enigszins dik maar merkbaar.

Een excellente diner tafel om iedere dag een feestelijk maaltijd te nuttigen

Een Stella is gemaakt om te schitteren! Dit is een echt design object met een uniek tafelblad met een subtiele afgeschuinde afwerking van 4 cm aan de buitenkant tot 1,2 cm aan de binnenkant. Dit elegante blad is verbonden met een prachtig stalen kruisframe, waardoor het een echte eyecatcher is waaraan je Bourgondisch wilt blijven tafelen.

Bij je mooie tafel heb je ook eetkamerstoelen nodig

Salt&Pepper stoel is een minimalistische houten stoel met een strak gestoffeerde kuip. De organische vorm sluit perfect aan op het lichaam en geeft een aangenaam gevoel van zachtheid, waarbij het uitgangspunt van een optimaal zitcomfort volledig wordt benut. De prachtige structuur in massief hout is verkrijgbaar in Amerikaans noten of eiken en dat geeft de natuurlijke warme sfeer in je woonkamer.

Je wilt toch de beste televisie?

De LG G2 is het vlaggenschip van het bedrijf en is ook het TV-model voor 2022. De nieuwe versie is voorzien van een bijgewerkt OLED Evo-paneel om een hogere piekhelderheid te bereiken dan de vorige generatie G1. Het beschikt ook over een koellichaam en een brightness Booster-technologie. Het koellichaam trekt de warmte weg van het paneel, waardoor het helderder wordt en de beeldretentie vermindert als het bord afkoelt. LG beweert dat de G2 de meest briljante OLED-tv tot nu toe is met deze vooruitgang. Met z´n allen op de bank genieten van een goede videofilm, dan hoort er ook een goede televisie bij.

Een woonkamer zonder groene planten is doods en ongezond

Fiddle Leaf Fig

Fiddle Leaf Fig is een geweldige kamerplant. Het hebben van grote, lichtgroene bladeren met slank, wasachtig en donker blad zorgt voor een vrij gewaagd statement en past goed bij de omgeving.

Ficus Alii Plant

Het maakt nogal een statement met een rechtopstaande en hoge structuur, vooral wanneer het in de hoek van een kamer wordt bewaard. Ze zijn smal en lang en zorgen voor de uitzonderlijk beste kamerplanten!

Anita Dracaena

Verdraagzaam tegen slechte lichtomstandigheden, is het een geweldige kamerplant, dankzij het mini boomachtige uiterlijk. Het staat ook op de lijst van NASA’s schone luchtfabrieken en helpt bij het verwijderen van formaldehyde en benzeen uit de lucht.

Paardenstaartpalm

Paardenstaartpalm is een elegante en opvallende kamerplant. Aangezien voor een palm, welke eigenlijk succulent is. Het is een plant die gemakkelijk te verzorgen is en niet te hard groeit. Prachtig voor iedere woonkamer.

Et voilà, je woonkamer is stijlvol ingericht en je voelt meteen de goede vibes van je eigen huis. De sfeer zorgt dat je altijd op een plezante manier thuis komt.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest