Innovatieve Apple Watch functies

Apple Watch

Inhoudsopgave

Wat kan een Apple Watch?

Het Apple Watch is een innovatief horloge dat is ontwikkeld door Apple Inc. Dit handige smart horloge is ontworpen om een aantal van dezelfde functies te bieden die beschikbaar zijn op een iPhone. Zoals het ontvangen van meldingen, het bijhouden van de gezondheid en fitness functie, stappenteller en natuurlijk het gebruik van apps. Door de Apple Watch te koppelen aan je iPhone telefoon, kan je als gebruiker eenvoudig toegang krijgen tot deze functies. Je kan er overigens ook mee telefoneren.

Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van een Apple Watch is dat het de gebruiker in staat stelt verbonden te blijven met de wereld om hen heen terwijl ze onderweg zijn. Dankzij de optie om berichten en meldingen op het horloge te ontvangen, hoeft de gebruiker niet steeds naar hun telefoon te kijken om te zien of er nieuwe berichten of oproepen zijn. Dit kan handig zijn in situaties waarbij de gebruiker bijvoorbeeld aan het sporten is of gewoon even de handen vrij wil hebben.

Apple Watch

Fitness functies Apple Watch

Daarnaast biedt de Apple Watch ook een aantal handige gezondheids- en fitnessfuncties. Zo kan de watch bijhouden hoeveel stappen de gebruiker heeft gezet, hoeveel calorieën ze hebben verbrand, en hoeveel minuten ze actief zijn geweest. Dit slimme horloge kan ook de hartslag van de gebruiker bijhouden, wat handig kan zijn om te zien of ze fit genoeg zijn om aan bepaalde activiteiten deel te nemen.

Andere functies van een Apple Watch

Verder kunnen gebruikers van de Apple Watch ook verschillende applicaties (apps) gebruiken. Precies zoals je dat ook hebt op je iPhone. Dit is bijzonder handig, zeker wanneer je snel toegang wilt hebben tot bepaalde informatie zonder dat je daarbij je smartphone tevoorschijn hoeft te toveren. Bijvoorbeeld tijdens het reizen. Eenvoudig kan je de kaart-app gebruiken, om vervolgens te zien waar jij je als gebruiker bevindt en de route naar de volgende bestemming te bepalen.

Er zijn nog veel meer dingen die gebruikers kunnen doen met een Apple Watch, afhankelijk van welk model ze hebben en welke apps ze hebben geïnstalleerd. Sommige mensen gebruiken de smartwatch bijvoorbeeld om digitaal te betalen in winkels. Terwijl anderen het gebruiken om muziek af te spelen tijdens het hardlopen. Het belangrijkste is dat de watch de gebruiker helpt verbonden te blijven en gemakkelijker toegang te krijgen tot de informatie die je nodig hebt.

Breekbaar glas: Apple Watch scherm herstellen

Apple Watch iPhone

Ondanks dat de Apple Watch stevig en robuust is, is het een gebruikersvoorwerp. En net zoals met een traditioneel horloge, kan er een ongelukje gebeuren. Je stoot bijvoorbeeld je pols tegen de muur, waarbij het glas van de Apple Watch barst. Aangezien het schermpje al klein is, kan je de informatie door een gebroken glas minder goed lezen. De beste oplossing voor een gebarsten scherm is om de Apple Watch scherm herstellen reparatie te laten uitvoeren.

Hierbij wordt het glas ontleent en de barst eruit gehaald. Bij een Apple Watch scherm herstellen wordt de reparatie uitgevoerd, zonder daarbij het glas te vervangen. Dit is goedkoper en het horloge ziet er weer als nieuw uit. Door een Apple scherm reparatie uit te laten voeren door de deskundigen, weet je zeker dat het goed hersteld wordt.

Bij deze hoge technische werkwijze wordt het originele scherm in lagen gesneden. Het scherm wordt vervolgens hersteld als ook het glas en het touch screen (mochten daar ook problemen mee zijn). Na de herstelling worden de lagen weer op elkaar geplakt met waterdichte lijm. Net zoals in de Apple fabriek ook doen. Hierbij hoef je dus niet gelijk een Apple scherm te vervangen. Wat aanzienlijk scheelt in de kosten.

Deze repartie kan je trouwens ook laten uitvoeren voor andere Apple-producten. Zoals het glas van een Macbook herstellen, iPad scherm en natuurlijk een iPhone scherm herstellen. Laat altijd een gebroken of gebarsten scherm repareren, want er kan stof of vocht bij komen wat de mechaniek binnen kan aantasten. Voorkom dit door altijd een Apple scherm reparatie te laten uitvoeren, zodat je nog jarenlang probleemloos geniet van je mooie smartwatch.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest