Overkapping van patio’s door een luifelsysteem

moderne lamellendak

Inhoudsopgave

Luifels en lamellendaken worden gebruikt als bescherming tegen de elementen

Terrassen kunnen een eindeloze bron van geluk zijn: ze zijn ideaal voor alles van ontbijten met het gezin tot lezen en rustig ontspannen, barbecueën en drinken met de buren, en zelfs yoga en meditatie sessies. Weersbescherming en bescherming tegen de zon zijn essentieel om deze unieke ruimte optimaal te benutten. Warmte, UV stralen, betrouwbare bescherming tegen weersinvloeden, en een verscheidenheid aan optionele voorzieningen zoals geïntegreerde verlichting of een stralingskachel zijn allemaal verkrijgbaar voor een aangename omgeving. Zoek de ideale terrasoverkapping voor je behoeften, zoals een bijzondere luifel of een overkapping met latten, en gebruik hem om de perfecte buitenruimte voor je familie en vrienden te creëren, zelfs op de koudste winterochtenden.

moderne lamellendak

Dak met lamellen

Aantrekkelijke daksystemen, zoals een lamellendak, kunnen gebruikt worden om een one-of-a-kind, beschutte buitenruimte te creëren. Door zijn veelzijdigheid is Sun Invest bijzonder geschikt om als terrasdak te gebruiken. Het daksysteem is verkrijgbaar met aluminium lamellen, een stoffen dak, of een glazen dak, en het voldoet aan de strengste ontwerpeisen. Als je het als vrijstaande constructie of tegen de zijkant van je huis wilt gebruiken, biedt het een uitstekende bescherming tegen de zon, wind en regen.

Pergola’s en luifels zijn populaire keuzes.

Door de palen die ze ondersteunen zijn pergola luifels ongelooflijk stabiel. Ze zijn ook uitstekend geschikt om schaduw te geven over grotere oppervlakten. Hun tijdloze, moderne en elegante vormgeving past bij vele bouwstijlen en geeft patio’s een aparte aanblik. Bovendien zijn luifels verkrijgbaar in een brede waaier van kleuren, patronen, en framekleuren, zodat gebruikers hun luifels aan hun individuele voorkeuren kunnen aanpassen. Het buitenleven wordt gecompleteerd door een verscheidenheid aan accessoires. Het gebruik van voorste geleiders op je vensterblinden en zonneschermen biedt volledige privacy en bescherming tegen laagstaande zon en windvlagen.

Luifels voor serres

Wil je in je serre op elk moment van het jaar kunnen ontspannen en de natuur in je opnemen? Afhankelijk van je eisen kunnen we je de best mogelijke zonwering, visuele privacy en bescherming tegen verblinding bieden – of het nu gaat om traditionele serres, individuele architectonische oplossingen met grote glasoppervlakken, of terrasoverkappingen. Met een lamellendak kun je de hele tijd van een comfortabele omgeving genieten, terwijl je ook perfect tegen de zon beschermd bent als dat nodig is.

Luifels voor patio’s en terrasoverkappingen met lamellendaken

Meer plezier buiten hebben is iets wat je het hele jaar door kunt doen, ongeacht het weer. De meest effectieve terrasoverkapping biedt bescherming tegen zon, wind, en regen. Met een druk op de knop kun je de lamellen gemakkelijk aan de weersomstandigheden van dat moment aanpassen en van talloze andere comfortfuncties gebruik maken.

Lammelendak is weerbestendig en modieus tegelijk

Voor mensen die hun terras niet willen verlaten en die zich geen zorgen willen maken over het intrekken van de luifel telkens als er een paar druppels regen vallen, is een luifel een prima optie.

Het regenbestendige doek is voorzien van een PVC rooster dat het water naar het geïntegreerde afvoerkanaal leidt en zo de controle over de waterstroom behoudt.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest