Top 35 leukste cadeaus vrouwen in 2022

Top 35 leukste cadeaus vrouwen in 2022

Inhoudsopgave

Er zijn tal van gebeurtenissen die in de loop van een jaar plaatsvinden waarvoor het gebruikelijk is een cadeau te geven. Je hebt verjaardagen, er zijn veel feestdagen, en natuurlijk zijn er ook vieringen voor huwelijken, pensionering, en andere levensmijlpalen. De vraag is, wat breng je precies voor een vrouw mee?

Top 35 leukste cadeaus vrouwen in 2022

Wil je een vrouw blij maken met een cadeau dat zowel uniek als onderhoudend is? Maar heb je het gevoel dat je inspiratie op hol slaat? Als dat het geval is, ben je hier op de juiste plaats.

Top 35 leukste cadeaus die er voor alle vrouwen zijn

35. Mooie, nieuwe bloemen

Er is meestal een goede reden waarom iets als een klassieker wordt beschouwd. Met verse bloemen is het precies zo. Je kunt deze artikelen kopen in de bloemenwinkel in je buurt, of in het huidige digitale tijdperk kun je ook online een grote verscheidenheid aan mogelijkheden vinden, zoals een hoerendoos met verse bloemen.

34. Een cosmetica cadeauset

Het is gebruikelijk dat een vrouw veel waarde hecht aan haar uiterlijke verschijning en veel tijd besteedt aan zelfzorg. Je kunt deze beide categorieën met één enkele aankoop afvinken als je iemand een beautydoos cadeau doet.

33. Parfum

Een lekker geurtje is een teken dat je een sterke band hebt met de vrouw in kwestie. Zoek een parfum dat haar persoonlijkheid aanvult en draag het. Ze zal je zeker verder kunnen helpen in de parfumerie.

32. Een fototoestel

Er is een goede verklaring voor het feit dat we tot de generatie van de sociale media behoren. De gewoonte om foto’s te maken voor zichzelf of om te delen op sociale media wordt steeds gewoner. Daarom is een fototoestel van hoge kwaliteit een uitstekend geschenk.

31. Een fotoalbum of -boek

Je hebt ook de mogelijkheid om meteen een mooi fotoboek te laten maken. Neem bijvoorbeeld enkele van jullie meest gedenkwaardige momenten die jullie samen doorbrachten. Consequent geslaagd!

30. Een boeiend en informatief cursus

Is de persoon in kwestie echt geïnteresseerd in een bepaald onderwerp, maar is ze er nog niet helemaal in verdiept? Dan kun je hem of haar een les cadeau doen. Overweeg bijvoorbeeld een les in fotografie of kunst!

29. Een goed boek

Wie houdt er niet van een goed boek te lezen? Kies een boeiend boek uit om te lezen, of het nu een roman is of iets non-fictiefs zoals een boek over mindfulness.

28. Een modieus uurwerk

Een horloge is een cadeau-optie die zowel risicoloos als modieus is om aan een vrouw te geven. In de tegenwoordige tijd is er ook een uiterst gevarieerde keuze aan mogelijkheden. Daardoor is het een verrukkelijke aanwinst!

27. Een halsketting

Heb je enig idee van de voorkeuren van de dame in kwestie? Als dat het geval is, is een halsketting een veilige gok die je niet in de steek zal laten. Bovendien kun je er allerlei kanten mee op, van modieus en klassiek tot verrukkelijk eigentijds.

26. Een set oorbellen

Om met het thema sieraden door te gaan, waarom haal je niet een paar oorbellen voor de dame in kwestie? Dat geeft een persoonlijk tintje en is toch heel modieus. Een overwinning voor alle partijen!

25. Een navelpiercing

Zijn er aanwijzingen dat de vrouw in kwestie een navelpiercing heeft? Dan kan het een mooi gebaar zijn om een nieuwe cadeau te doen. Het toont zowel je bereidheid om risico’s te nemen als je vertrouwdheid met het andere individu.

24. Een persoonlijke tatoeage

Ben je op zoek naar iemand die een relaxte houding heeft? Dan is een tatoeage cadeau doen aan een vriend of geliefde niet alleen maar een leuk concept om te overwegen. Behalve dat is het ook nog eens ongelooflijk creatief!

23. Geef iemand een bijzondere ervaring!

Bungeejumpen, van een klif springen, diep in de oceaan duiken, of zelfs alleen maar met een extreem hoge snelheid door een bocht rijden zijn allemaal voorbeelden van extreme sporten. Geschenken van ervaringen worden door de ontvangers altijd goed ontvangen.

22. Mooie kaarsen

Voor veel mensen is het hebben van een rustig huis de sleutel tot een rustige geest. En als je dat heerlijke gevoel van ontspanning in je huis wilt brengen, is er geen betere manier om dat te doen dan met een prachtige kaarsenverzameling. Bovendien heb je hier veel ruimte voor vernieuwing!

21. Badzout en douche geschenken

Een bad nemen is een geweldige manier om je even los te koppelen van de buitenwereld. Alles wat de ervaring ook maar een beetje verhoogt en een glimlach op hun gezicht brengt is een uitstekende keuze voor een geschenk.

20. Woonaccessoires

Om verder te gaan met het idee om cadeautjes voor in huis te geven, wat dacht je ervan haar een accessoire te geven zoals een lamp of een tafeltje waar ze al een tijdje naar op zoek is? Dat komt als beste uit de bus, hands down!

19. Een cadeaubon

Een cadeaubon is misschien niet het meest creatieve cadeau, maar het zou zeker van pas komen voor de dame in kwestie. Is het ook niet prettig om dingen te doen zoals jij ze wilt doen?

18. Contant geld

De gelukkige persoon kan kiezen voor een geldelijke donatie. Je kunt het geld op een creatieve manier uitgeven om een element van originaliteit en opwinding aan de situatie toe te voegen.

17. Een dag in de watten gelegd worden

Wie zou er geen baat bij hebben om zichzelf af en toe te trakteren op een dagje ontspanning in de spa of op de massagetafel?

16. Een persoonlijke brief

Is er een bepaalde vrouw in je leven die een belangrijke plaats in je hart inneemt? Dan doe je er goed aan haar een brief te schrijven waarin je haar het nieuws persoonlijk vertelt. Is het veilig te veronderstellen dat er gehuild zal worden?

15. Stevige wandelschoenen

De beste methode om tot rust te komen is een wandeling te maken. Vooral als je dat buiten in de natuurlijke omgeving doet. Het is absoluut noodzakelijk dat je schoeisel draagt dat steun biedt en geschikt is om te wandelen.

14. Technologische apparatuur

De meeste vrouwen zijn trager dan mannen in het doen van aankopen van technische apparaten voor zichzelf. Help haar door iets leuks voor haar te kopen, zoals een alarmsysteem of een deurbel met videocamera!

13. Make-up

Make-up is iets dat elke vrouw, waar ze ook woont op de wereldbol, kan gebruiken. Betrek de ontvanger van je geschenkaankopen er ook bij.

12. Een tas

Wat voor een dame is ze als ze geen tas draagt? Het is de veilige haven waarin ze alles bewaart wat ze in de loop van de dag nodig zal hebben. Een prachtige handtas is op elk moment een uitstekend geschenk.

11. Een concert

Neem ze mee naar een optreden dat gegeven wordt door haar favoriete band of groep. Het is een mooie ervaring om samen te beleven, en als je dat doet kun je er ten volle van profiteren.

10. Het podium van het theater

Is de vrouw voor wie je koopt iemand die veel tijd doorbrengt met optreden of op het podium? Dan moet je ze op het podium brengen!

9. De dag doorbrengen in de dierentuin

Wie van ons zou er niet van genieten een dag in de dierentuin door te brengen, alle schattige en ontzagwekkende natuurwonderen in zich opnemend? Een waardevol geschenk!

8. Een levende plant

De mensen op je cadeaulijst die wel een scheutje kleur in hun woonruimte kunnen gebruiken, kunnen er veel baat bij hebben een plant cadeau te krijgen. Bovendien zijn de grootte en de omvang van dit geschenk geheel aan de gever. Perfect in elk geval.

7. Een kaartje voor de bioscoop

Een van de meest effectieve methoden om tot rust te komen is door naar de film te gaan. Zorg voor een goed gevulde ervaring door in de bioscoop lekkere hapjes en drankjes te serveren aan de klanten.

6. Een uitstekend wijn uit de fles

Wie van ons geniet niet van een lekker glas wijn? Je kunt pronken met je kennis en tegelijk blijk geven van attentheid door iemand dit cadeau te doen.

5. Vernoem een ster naar haar!

Je hebt nu de wettelijke mogelijkheid om een bepaald individu te eren door een deel van het universum naar hem of haar te noemen. Als je je daardoor niet speciaal voelt!

4. Als geschenk een maat gemaakte bon.

Iemand een op maat gemaakte bon cadeau doen is nog zo’n prachtig idee. Ter illustratie: je zou ermee kunnen instemmen haar te helpen door de afwas te doen. Of om wat aan het huishouden te doen. Of je zou samen op een spannend avontuur kunnen gaan. Jij mag beslissen wat je gaat doen!

3. Chocolade

Er is waarschijnlijk geen ander cadeau op deze lijst dat zo voorspelbaar is als chocolade. Toch is daar een degelijke verklaring voor: chocolade is gewoon lekker, en vrijwel iedereen is het met deze beoordeling eens. Het is onmogelijk een fout te maken als er chocolade in het spel is

2. Je tijd

Wat is het meest waardevolle dat je een ander kunt schenken? Je beschikbaarheid wanneer ze daarom vraagt. Je zou bijvoorbeeld met mij kunnen afspreken dat je een taak naar keuze zult uitvoeren. Of een pasje waarmee je zonder extra kosten je tijd kunt opeisen voor een dag naar keuze. Wedden dat ze het leuk zal vinden?

1. Een dier, hond of kat

Elke vrouw is dol op haar harige vrienden. Het kunnen honden zijn of katten zijn. Het is mogelijk dat ze meer belangstelling heeft voor alpaca’s dan voor iets anders. Als je haar helemaal gek wilt maken, moet je overwegen haar een knuffeldier te geven.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest