5 Redenen om een professionele glazenwasser in te huren

Ruitenwasser antwerpen

Inhoudsopgave

Waarom een glazenwasser inhuren verstandig is

Ruitenwasser antwerpen

Als het alleen al om het uiterlijk gaat, hoeft residentiële glazenwassen eigenlijk niet verder bezongen te worden. Het is voor de meeste mensen duidelijk dat een professionele glazenwasser de esthetiek van het huis echt opkrikt, wat van cruciaal belang kan zijn als je probeert de aantrekkingskracht van je huis te vergroten om een verkoop te stimuleren, of gewoon om je gasten te imponeren. En voor jezelf natuurlijk, zodat je schone ramen hebt.

Maar wist je dat het inhuren van een ruitenwasser je ook helpen je huis en gezin veilig te houden? Het lijkt misschien vergezocht, maar het is de waarheid. Deze verrassende voordelen zijn exponentieel groter wanneer je een routine schoonmaakprogramma boekt. Lees verder om 5 redenen te leren waarom je een professionele glazenwasser wilt inhuren.

1 – Hardnekkig vuil verdwijnt

Niet alleen worden je ramen ingezeept en schoongemaakt, maar een glazenwasser gaat net een stap verder. Hardnekkige vlekken waar een eenvoudige zeep-en-was actie niet bij kunnen, wordt door een ruitenwasser wél verwijderd. Het gaat dan om opgehoopt boomsap of uitwerpselen van ongedierte, die je nauwelijks merkt als je door een raam kijkt en naar buiten tuurt. Maar het zit er wel. Een glazenwasser zorgt dat je ramen en kozijnen optimaal schoon zijn.

glazenwasser antwerpen

2 – Opsporing van algemene problemen rond het huis

Een ramenwasser heeft ogen die geroutineerd zijn door duizenden uren op het werk, en opgeleid door toonaangevende opleidingen. Als een professioneel stel ogen je woning rond de ramen uitkamt, kan dat je helpen probleemgebieden op te merken voor ze ernstiger worden. Heb je slecht passende horren, kapotte afdichtingen, rottende dorpels of beschadigde en slecht werkende ramen, dan zal de ramenwasser deze problemen opsporen en je dit melden. Zodat snel een oplossing gevonden kan worden.

3 – Glazenwassers houden de insecten op afstand

Bijen en horzels richten hun nesten meestal vensterluiken, terwijl wespen graag hun intrek nemen in stormramen. Lieveheersbeestjes nestelen zich ook graag in raamkanalen, waardoor ramen moeilijk te bedienen zijn. Een professionele schoonmaakbeurt helpt bij het opsporen en verwijderen van al deze probleemplekken, zodat je gezin veilig blijft voor insectenbeten, en voor slecht werkende ramen die ontsnappingen in noodgevallen kunnen verhinderen.

4 – Een ramenwasser verlengt de levensduur van je ramen

Eenvoudig gezegd zorgt het schoonmaken van ramen ervoor dat ze langer meegaan. Het verwijderen van bijtende verontreinigingen heeft duidelijk positieve gevolgen voor de levensduur van je ramen. Ook oude aluminium horren zullen na verloop van tijd geleidelijk verslechteren en aanslagpatronen op je ramen etsen op de manier waarop kalk zich in je douche afzet. Deze zijn niet alleen ontsierend, maar afzettingen maken je ramen in de toekomst ook vatbaarder voor scheuren en barsten. Een professionele ramenwasser beschermt ze tegen dit gevaar.

5 – Ramen lappen is zwaar werk

Misschien wel het belangrijkste is dat ramen lappen een zwaar karwei is. Het wordt meestal zo veel mogelijk uitgesteld, want niemand heeft zin om een dag lang een ladder rond de omtrek van het huis te sjouwen met een wisser en emmer op sleeptouw. Het ergste van alles is dat je aan het eind van je lange en arbeidsintensieve dag tegen ramen aankijkt die met lelijke strepen zijn ontdaan. Ramen wassen vereist meer vaardigheid dan je denkt, en een nieuwe vaardigheid leren is niet gemakkelijk als jij je al vermoeit met het in positie brengen van je ladder en schoonmaakspullen.

Bespaar jezelf de moeite en het veiligheidsrisico door de Meyer Cleaning in te schakelen voor je professionele ruitenwasser behoeften. Wij hebben jaren ervaring en hebben al ontelbare ramen gereinigd tot ongeëvenaarde normen. Verspil je tijd en geld niet aan een ondermaatse doe-het-zelf klus. Huur een professionele ruitenwasser Antwerpen in, zodat je gezin en huis beschermd is. En natuurlijk geniet van schone ramen.

Bron: Ruitenwasser Antwerpen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest