7 beautyproducten voor hazelnootkleurige ogen

hazelnootkleurige ogen

Inhoudsopgave

Hazelnootkleurige ogen: hoe laat je deze stralen met beautyproducten

Hazelnootkleurige ogen zijn warm en betoverend, met een mix van bruine en groene tinten die een natuurlijke diepte en dimensie geven aan de oogkleur. Het vinden van de juiste beautyproducten en make-up technieken kan jouw oogkleur benadrukken en ervoor zorgen dat je ogen opvallen. We geven je enkele tips en trucs om je te helpen jouw hazelnootkleurige ogen te laten stralen.

Hoe laat je hazelnootkleurige ogen uitblinken?

mascara voor hazelnootkleurige ogen

1. Mascara om de ogen te laten opvallen

Mascara is een onmisbaar beautyproduct voor het definiëren van de ogen en het geven van volume aan de wimpers. Kies een mascara die de wimpers verlengt en krult. Voor een meer dramatische look, kan je eventueel ook kiezen voor nepwimpers.

2. Kies een geschikte oogschaduw

Een van de meest belangrijke beautyproducten voor hazelnootkleurige ogen is oogschaduw. Kies voor warme, aardse kleuren zoals goud, brons, koper en taupe. Deze kleuren vullen de warme ondertoon van je bruine ogen aan en kunnen de oogkleur doen oplichten. Vermijd te koele of te donkere kleuren, omdat deze de natuurlijke warmte van je bruine ogen afvlakken.

3. Breng eyeliner aan voor een mooie look

Een goede manier om je hazelnoot kleurende ogen te accentueren is met eyeliner. Kies voor een zachte, bruine eyeliner in plaats van zwart om de oogkleur aan te vullen. Breng de eyeliner aan langs de bovenste en onderste wimperlijn om de ogen te definiëren en te laten opvallen. Voor een meer dramatische look kun je ook kiezen voor een gekleurde eyeliner, zoals donkergroen of paars.

4. Gebruik concealer om donkere kringen te verminderen

Donkere kringen onder de ogen kunnen de ogen dof en vermoeid laten lijken. Een concealer lost dit probleem eenvoudig op. Kies een concealer die een tint lichter is dan je eigen huidskleur om de donkere kringen te camoufleren. Breng de concealer aan onder de ogen en blend het goed in voor een natuurlijke look.

5. Experimenteer met gekleurde eyeliner

eyeliner en oogschaduw  voor hazelnootkleurige ogen

Een gekleurde eyeliner kan een leuke en speelse manier zijn om uw hazelnootkleurige ogen te accentueren. Kies voor een eyeliner in een tint die past bij je outfit of bij de gelegenheid. Groen, paars of blauw zijn goede opties om te proberen. Breng een dun lijntje aan langs de wimperlijn voor een subtiele, maar opvallende look.

6. Gebruik highlighter op de binnenste hoeken van de ogen

Een andere manier om je hazelnoot kleurige ogen te laten stralen is door highlighter te gebruiken op de binnenste hoeken van je ogen. Kies voor een lichte, glanzende highlighter. Breng de highlighter nauwkeurige aan op de binnenste hoeken van je ogen en blend het goed in voor een subtiele en stralende look.

7. Vermijd te veel make-up

Hoewel make-up een geweldige manier is om hazelnootkleurige ogen te accentueren, is het belangrijk om niet te overdrijven. Te veel make-up kan de natuurlijke schoonheid van je ogen namelijk verdoezelen en de aandacht afleiden van je oogkleur. Houd het subtiel en gebruik alleen de nodige beautyproducten om je ogen te laten stralen.

Kies voor goede beautyproducten en make-up technieken

hazelnootkleurige ogen

Het benadrukken van je hazelnoot ogen kan eenvoudig worden gedaan met de juiste beautyproducten en make-up technieken. Kies voor warme, aardse kleuren, breng eyeliner en mascara aan om je ogen te definiëren en te laten opvallen, en gebruik highlighter om een subtiele glans toe te voegen. Onthoud dat het belangrijk is om niet te overdrijven en de natuurlijke schoonheid van je ogen te laten spreken. Met deze tips & tricks laat je jouw hazelnootkleurige ogen stralen en er op z’n best uitzien. Bekijk ook eens de 10 beautytips voor een stralende huid.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest