Hoe kan je op insta zien wat je hebt geliked?

hoe kan je op insta zien wat je hebt geliked

Inhoudsopgave

Heb je ooit een Instagrampost geliked en wil je terug naar die specifieke post? Of misschien wil je gewoon zien wat je hebt geliked op Instagram. Hoe dan ook, in dit artikel laten we je zien hoe je jouw like-geschiedenis op Instagram kunt bekijken. Lees verder en ontdek hoe je met onze handige tips en trucs een compleet overzicht kunt krijgen van je Instagram-interacties.

Instagram likes bekijken

Het bekijken van je Instagram likes is een handige manier om bij te houden welke posts je hebt gewaardeerd. Of je nu je eigen likes wilt bekijken of nieuwsgierig bent naar die van anderen, het is eenvoudig om je like-geschiedenis op Instagram te bekijken.

Om toegang te krijgen tot je persoonlijke like-overzicht, volg je gewoon deze eenvoudige stappen:

 1. Open de Instagram-app en ga naar je profiel
 2. Klik op het pictogram met de drie horizontale lijnen in de rechterbovenhoek van de pagina.
 3. Vanuit het menu, klik op “Instellingen” en ga naar “Account”
 4. Scroll naar beneden en klik op “Berichten die je leuk vindt”
 5. Je krijgt nu toegang tot een lijst van de verschillende posts die je leuk hebt gevonden.

Geniet van je Instagram likes overzicht en ontdek welke posts je nog een keer wilt bekijken!

Overzicht likes op Instagram

Een overzicht van al je likes op Instagram kan handig zijn als je snel terug wilt gaan naar de posts die je hebt gewaardeerd. Gelukkig is het bekijken van je like-activiteiten op Instagram eenvoudig en kan het worden gedaan via de app.

Om het overzicht te bekijken, ga je naar je profiel en tik je op het hamburgermenu in de rechterbovenhoek. Kies vervolgens voor “Instellingen” en ga naar “Account”. Kies “Mijn activiteit” en selecteer “Vind-ik-leuks”. Hierna krijg je een overzicht te zien van alle posts die je hebt geliked.

Het is ook mogelijk om je like-activiteiten te beheren, bijvoorbeeld door het archiveren van oude likes of het ongedaan maken van een like. Houd er wel rekening mee dat wanneer je een like verwijdert, dit niet kan worden teruggedraaid.

Met de functie om je overzicht van likes op Instagram te bekijken, hoef je geen interessante posts meer te missen. Je kunt gemakkelijk terugkeren naar de posts die je eerder hebt geliked en ze opnieuw bekijken.

Likes geschiedenis op Instagram inzien

Benieuwd naar je like-geschiedenis op Instagram? Door deze geschiedenis in te zien, krijg je een beter beeld van wat je leuk vindt en wat niet. Zo kan je toekomstige interacties nog persoonlijker maken. Het bekijken van je likes geschiedenis op Instagram is eenvoudig en kan op verschillende manieren. Zo kan je bijvoorbeeld je eigen likes, maar ook die van anderen bekijken.

Een manier om je eigen likes geschiedenis te bekijken is door op je profiel te klikken en op het icoontje van jouw recente activiteit te tikken. Vervolgens kan je filteren op jouw eigen activiteiten door op “Vind ik leuk” te klikken. Hier krijg je een overzicht van alle posts die jij leuk hebt gevonden, gesorteerd op datum.

Een andere manier om je like-geschiedenis in te zien is door gebruik te maken van speciale apps, zoals “Likealyzer”. Deze apps geven je uitgebreide informatie over je likes, zoals welke foto’s en video’s je de afgelopen week hebt geliked en welke accounts je het meest hebt gevolgd.

likes geschiedenis op Instagram

Het analyseren van je like-geschiedenis kan je helpen om meer te weten te komen over jezelf en je interesses. Zo kan je bijvoorbeeld ontdekken dat je veel posts hebt geliked van een bepaalde artiest of influencer, waardoor je deze persoon nog meer kan gaan volgen. Of misschien ontdek je wel dat je veel hebt geliked op het gebied van sport, waardoor je meer posts hierover kunt gaan liken.

Besluit je om gebruik te maken van speciale apps? Let dan wel op welke gegevens je deelt en welke niet. Zo zijn sommige apps niet heel betrouwbaar en kan het zijn dat je persoonlijke gegevens worden opgeslagen. Kies daarom altijd voor een betrouwbare app en lees goed de algemene voorwaarden door.

Gegevens over je Instagram likes bekijken

Benieuwd naar de details van je Instagram likes? Dan heb je geluk! Met Instagram kun je eenvoudig de gegevens bekijken van je eigen en anderen hun likes. Zo kun je precies zien welke accounts je hebt geliked, op welke datum en hoe vaak.

Maar hoe doe je dat dan? Het is eigenlijk heel simpel. Ga naar je Instagram-profiel en klik op de drie horizontale lijnen rechts bovenin. (Zie afbeelding hieronder)

Klik vervolgens op ‘Instellingen’ en dan op ‘Account’. Hier zie je een optie genaamd ‘Berichten die je leuk vond’. Klik erop en voilà! Je krijgt nu een volledig overzicht van je Instagram-likes. (Zie afbeelding hieronder)

Met deze handige functie kun je niet alleen je eigen likes bekijken, maar ook die van andere gebruikers. Dit is vooral handig als je op zoek bent naar nieuwe interessante accounts om te volgen. Door de likes van anderen te bekijken, kun je nieuwe accounts ontdekken die aansluiten bij jouw persoonlijke voorkeuren en interesses.

Persoonlijke like overzicht op Instagram

Wil je snel je favoriete posts op Instagram vinden? Maak dan gebruik van je persoonlijke like overzicht. Hiermee krijg je handig inzicht in wat je allemaal hebt geliked op dit sociale medium. Een persoonlijk like overzicht op Instagram is namelijk een verzameling van foto’s en video’s die je leuk vindt.

Hoe je deze lijst kunt beheren en organiseren, leggen we je hier uit. Zo kun je altijd gemakkelijk terugkeren naar de posts die je het meest waardeert.

persoonlijke like overzicht op Instagram

Het aanmaken van een persoonlijk like overzicht op Instagram is eenvoudig. Ga naar je profiel en klik op de drie horizontale streepjes in de rechterbovenhoek. Kies vervolgens voor ‘Instellingen’ en selecteer ‘Account’. Klik daarna op ‘Posts that you’ve liked’. Nu krijg je een overzicht van alle foto’s en video’s die je hebt geliked.

Je kunt bovendien filteren op datum en tijd, zodat je snel de posts kunt vinden die je eerder hebt geliked. Daarnaast kun je oude likes archiveren of de like ongedaan maken als je bedenkt dat je de post toch niet zo leuk vond als je dacht.

Traceer je Instagram likes

Het kan soms lastig zijn om een specifieke post te vinden die je eerder hebt geliked op Instagram. Gelukkig kun je met enkele eenvoudige stappen je likes traceren en sorteren op datum, tijd of gebruiker, zodat je snel de gewenste posts terug kunt vinden.

Een handige manier om je likes te traceren is door naar je eigen profiel te gaan en op het icoontje van de drie horizontale streepjes in de rechterbovenhoek te klikken. Kies vervolgens ‘Instellingen’ en ga naar ‘Account’. Kies dan ‘Berichten die je leuk vond’ en je krijgt een overzicht te zien van alle posts die je hebt geliked.

Je kunt ook een specifieke post opzoeken door naar het profiel van de gebruiker te gaan en op het tabblad ‘Berichten die je leuk vond’ te klikken. Hier zie je alle posts die deze persoon heeft gedeeld en die jij hebt geliked.

Wil je je likes sorteren op datum, tijd of gebruiker? Ga naar je like-overzicht en klik op het pictogram met de drie stipjes in de rechterbovenhoek van het scherm. Kies vervolgens ‘Sorteer’ en selecteer de gewenste sorteermethode.

Hoe zoek ik mijn Instagram likes?

Ben je benieuwd welke posts je eerder hebt geliked op Instagram? Het kan soms lastig zijn om oude likes terug te vinden, maar met onze handleiding wordt het een fluitje van een cent.

Om je voorgaande Instagram likes te vinden, ga je naar je profiel en klik je op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm. Selecteer vervolgens ‘Account’ en klik op ‘Posts die je leuk vond’.

Je wordt nu doorverwezen naar een pagina waar je al je voorgaande likes kunt bekijken. Blader door de lijst om de posts te vinden die je eerder hebt geliked. Als je op zoek bent naar een specifieke post, kun je de zoekbalk bovenaan het scherm gebruiken.

Met deze eenvoudige stappen kun je snel en gemakkelijk je Instagram likes van de afgelopen tijd terugvinden.

Beheer van je Instagram likes

Als je je Instagram-account goed wilt beheren, is het belangrijk om ook je likes te beheren. Door oude likes te archiveren en onnodige likes ongedaan te maken, blijft je profiel netjes en overzichtelijk. Hier zijn enkele handige tips om je te helpen je Instagram likes te beheren:

 • Archiveer oude likes die je niet meer wilt zien. Dit is een goede manier om oude posts op te ruimen en je feed fris te houden. Om een like te archiveren, tik je op de post en vervolgens op de drie stipjes in de hoek. Kies dan voor “Archiveer”.
 • Ontdoe je van onnodige likes. Als je per ongeluk op een post hebt geliked of als je van gedachten verandert over een bepaalde post, kun je de like ongedaan maken. Ga naar de post en tik op het hartje om de like ongedaan te maken.
 • Organiseer je like-activiteiten. Als je veel likes hebt, kan het handig zijn om ze te organiseren. Je kunt bijvoorbeeld een lijstje maken van posts die je later nog eens wilt bekijken. Of je kunt je likes sorteren op datum of gebruiker om ze gemakkelijker terug te vinden.

Met deze tips kun je je Instagram likes efficiënt beheren en ervoor zorgen dat je profiel er altijd netjes uitziet. Veel succes met het beheren van je Instagram likes!

FAQ

Hoe kan je op Instagram zien wat je hebt geliked?

Om te zien wat je allemaal hebt geliked op Instagram, volg je deze stappen:

 1. Open de Instagram-app op je mobiele apparaat.
 2. Tik op het pictogram van je profiel in de rechteronderhoek om naar je profielpagina te gaan.
 3. Tik op het pictogram met drie horizontale lijnen in de rechterbovenhoek om het menu te openen.
 4. Scroll naar beneden en tik op “Instellingen”.
 5. Tik op “Account”.
 6. Tik op “Berichtgevingen”.
 7. Tik op “Activiteit”.
 8. Tik op “Zoek in het Activiteitenscherm” en typ “Likes”.
 9. Je ziet nu een overzicht van de posts die je hebt geliked.

Hoe kan je je Instagram likes bekijken?

Om je Instagram likes te bekijken, volg je deze eenvoudige stappen:

 1. Open de Instagram-app op je mobiele apparaat.
 2. Tik op het pictogram van je profiel in de rechteronderhoek om naar je profielpagina te gaan.
 3. Tik op het tabblad “Activiteit” naast het pictogram van het hartje.
 4. Scroll naar beneden en je ziet een overzicht van de posts die je hebt geliked.

Hoe kan je een overzicht van je likes op Instagram bekijken?

Om een overzicht van je likes op Instagram te bekijken, volg je deze stappen:

 1. Open de Instagram-app op je mobiele apparaat.
 2. Tik op het pictogram van je profiel in de rechteronderhoek om naar je profielpagina te gaan.
 3. Tik op het tabblad “Activiteit” naast het pictogram van het hartje.
 4. Scroll naar beneden en je ziet een overzicht van de posts die je hebt geliked.

Hoe kan je je likes geschiedenis op Instagram inzien?

Om je likes geschiedenis op Instagram in te zien, volg je deze stappen:

 1. Open de Instagram-app op je mobiele apparaat.
 2. Tik op het pictogram van je profiel in de rechteronderhoek om naar je profielpagina te gaan.
 3. Tik op het tabblad “Instellingen” naast het pictogram van het tandwiel.
 4. Scroll naar beneden en tik op “Veiligheid”.
 5. Tik op “Gegevens en geschiedenis”.
 6. Tik op “Activiteit” en dan op “Likes”.
 7. Je ziet nu een overzicht van je likes geschiedenis op Instagram.

Hoe kan je gegevens over je Instagram likes bekijken?

Om gegevens over je Instagram likes te bekijken, volg je deze stappen:

 1. Open de Instagram-app op je mobiele apparaat.
 2. Tik op het pictogram van je profiel in de rechteronderhoek om naar je profielpagina te gaan.
 3. Tik op het tabblad “Activiteit” naast het pictogram van het hartje.
 4. Scroll naar beneden en tik op “Likes”.
 5. Je ziet nu een overzicht van je Instagram likes, inclusief welke accounts je hebt geliked en wanneer je dit hebt gedaan.

Hoe kan je een persoonlijk like overzicht op Instagram maken?

Om een persoonlijk like overzicht op Instagram te maken, volg je deze eenvoudige stappen:

 1. Open de Instagram-app op je mobiele apparaat.
 2. Tik op het pictogram van je profiel in de rechteronderhoek om naar je profielpagina te gaan.
 3. Tik op het tabblad “Activiteit” naast het pictogram van het hartje.
 4. Scroll naar beneden en je ziet een overzicht van de posts die je hebt geliked.

Hoe kan je je Instagram likes traceren?

Om je Instagram likes te traceren, volg je deze eenvoudige stappen:

 1. Open de Instagram-app op je mobiele apparaat.
 2. Tik op het pictogram van het vergrootglas in de onderste menubalk.
 3. Tik op de zoekbalk bovenaan het scherm.
 4. Typ de naam van de gebruiker of het trefwoord van de post waarvan je de likes wilt traceren.
 5. Tik op de gebruiker of post in de zoekresultaten.
 6. Scroll naar beneden en je ziet een lijst met likes onder de post.

Hoe kan ik mijn voorgaande Instagram likes vinden?

Om je voorgaande Instagram likes te vinden, volg je deze stappen:

 1. Open de Instagram-app op je mobiele apparaat.
 2. Tik op het pictogram van je profiel in de rechteronderhoek om naar je profielpagina te gaan.
 3. Tik op het tabblad “Activiteit” naast het pictogram van het hartje.
 4. Scroll naar beneden en je ziet een overzicht van de posts die je hebt geliked.

Hoe kan je je Instagram likes beheren?

Om je Instagram likes te beheren, volg je deze handige tips:

 1. Open de Instagram-app op je mobiele apparaat.
 2. Tik op het pictogram van je profiel in de rechteronderhoek om naar je profielpagina te gaan.
 3. Tik op het tabblad “Activiteit” naast het pictogram van het hartje.
 4. Scroll naar beneden en je ziet een overzicht van de posts die je hebt geliked.
 5. Om een like ongedaan te maken, tik je op het hartje onder de betreffende post.
 6. Om een post te archiveren, tik je op de drie stipjes in de rechterbovenhoek van de post en selecteer je “Archiveer”.
 7. Om je like-activiteiten te organiseren, kun je gebruik maken van de Instagram collecties functie. Tik op het bookmark-icoon onder een post om de post aan een collectie toe te voegen.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest