Hoe kun je zien wat je gekeken hebt op Netflix

hoe kun je zien wat je gekeken hebt op netflix

Inhoudsopgave

Als fan van Netflix bekijk je waarschijnlijk veel series en films. Maar hoe weet je welke titels je eerder hebt bekeken? Gelukkig kun je heel eenvoudig je kijkgeschiedenis op Netflix beheren en controleren welke titels je eerder hebt bekeken. In deze sectie leer je hoe je dat doet.

Eerst leggen we uit waar je de kijkgeschiedenis kunt vinden en hoe je deze kunt bekijken. Vervolgens ontdek je hoe je je recent bekeken titels kunt zien, je kijkoverzicht kunt beheren en je privacy-instellingen kunt aanpassen. Ook bespreken we veelgestelde vragen over het bekijken van je kijkgeschiedenis op Netflix. Lees snel verder!

Waar is mijn kijkgeschiedenis op Netflix?

Ben je benieuwd naar je kijkgeschiedenis op Netflix? Het is heel eenvoudig om dit te vinden en je kijkactiviteit te beheren via je Netflix-account. Jouw kijkgeschiedenis is opgeslagen op het Netflix-platform en kan gemakkelijk worden opgehaald.

Om je kijkgeschiedenis op Netflix te bekijken, log je in op je Netflix-account en klik je op de optie ‘Account’ in het dropdown-menu. Hier vind je een sectie met de naam ‘Profiel en ouderlijk toezicht’ en daaronder de optie ‘Kijkactiviteit’. Klik hierop en je zult een lijst met al je bekeken films en series zien.

Je kunt je bekeken titels filteren op datum, genre en zelfs op specifieke apparaten waarop je hebt gekeken. Zo krijg je een beter overzicht van wat je allemaal hebt bekeken op Netflix.

Als je je kijkgeschiedenis wilt beheren, kun je individuele titels verwijderen door op het pictogram van het rode kruisje te klikken. Als je een bepaalde titel opnieuw wilt bekijken, kun je deze eenvoudig weer toevoegen aan je kijkgeschiedenis.

Met deze handige functie kun je er zeker van zijn dat je niets mist van je favoriete Netflix-titels. Dus ga snel naar je Netflix-account en bekijk je kijkgeschiedenis!

Hoe kan ik mijn kijkgeschiedenis op Netflix bekijken?

Wil je weten welke films en series je eerder hebt bekeken op Netflix? Dan is het mogelijk om je kijkgeschiedenis te bekijken. Dit is handig als je niet meer weet welke titel je gezien hebt, of als je simpelweg benieuwd bent naar je kijkactiviteit op het platform.

Om je kijkgeschiedenis te bekijken, volg je de onderstaande stappen:

 1. Log in op je Netflix-account
 2. Klik op je profielicoon in de rechterbovenhoek van het scherm
 3. Selecteer ‘Account’ in het dropdown-menu
 4. Scroll naar beneden tot de sectie ‘Profiel en ouderlijk toezicht’
 5. Klik op ‘Kijkactiviteit’ naast het profiel dat je wilt bekijken

Op deze pagina vind je alle films en series die je eerder hebt bekeken op Netflix. Als je bepaalde titels wilt verwijderen, dan kan dat ook via deze pagina. Op deze manier heb je volledige controle over je kijkgeschiedenis op Netflix.

Hoe kan ik mijn recent bekeken titels op Netflix zien?

Als je wilt weten welke films en series je onlangs hebt bekeken op Netflix, is dat heel eenvoudig. Ga hiervoor naar het startscherm van Netflix en kijk onder het kopje ‘Recent toegevoegd’.

Als de titel die je zoekt daar niet bij staat, ga dan naar je profiel en klik op ‘Account’. Klik vervolgens op ‘Kijkactiviteit’ onder het kopje ‘Mijn profiel’. Hier vind je een overzicht van alle titels die je hebt bekeken, gerangschikt op datum.

Bij elk item staat ook een afbeelding van de titel, zodat je deze gemakkelijk kunt herkennen. Heb je moeite om je recent gekeken titel te vinden? Maak dan gebruik van de zoekfunctie op Netflix.

Hoe kan ik mijn kijkoverzicht op Netflix beheren?

Met Netflix kun je gemakkelijk beheren wat je kijkt. Het bijhouden van je kijkactiviteit kan worden gebruikt om je kijkgedrag te verbeteren en om suggesties te doen voor films en series die je wellicht interessant vindt. In deze sectie leer je hoe je je kijkoverzicht en kijkhistorie kunt beheren op Netflix.

Wist je dat je je kijkgeschiedenis op Netflix kunt verwijderen? Als je niet wilt dat bepaalde films of series in je kijkactiviteit verschijnen, kun je de titels eenvoudig verwijderen. Ga naar ‘Account’ en zoek naar ‘Kijkactiviteit’ om je persoonlijke kijkgeschiedenis te bekijken.

Bovendien kun je je kijkactiviteit op Netflix maximaliseren door titels te beoordelen en de sterren te gebruiken om aan te geven welke films en series je leuk vond. Als je een film of serie echt geweldig vond, kun je deze aan je kijklijst toevoegen voor later.

Onthoud dat het beheren van je kijkactiviteit op Netflix je kan helpen de beste films en series voor jou te vinden. Gebruik deze tips om je kijkgeschiedenis op Netflix te beheren!

Hoe kan ik voorkomen dat mijn kijkgeschiedenis wordt opgeslagen op Netflix?

Je wilt misschien niet altijd dat je Netflix-kijkgeschiedenis wordt opgeslagen. Gelukkig biedt Netflix een optie om je kijkactiviteit te verbergen. Zo kun je voorkomen dat andere gebruikers op jouw account zien welke titels je hebt bekeken.

Je kunt je privacy-instellingen aanpassen om te voorkomen dat je kijkgeschiedenis wordt opgeslagen. Ga naar je accountinstellingen en selecteer de optie ‘Profielen beheren’. Kies vervolgens het profiel waarvoor je de privacy-instellingen wilt aanpassen.

Scroll omlaag naar ‘Kijkactiviteit verbergen’ en schakel deze optie in. Hierdoor worden de titels die je hebt bekeken niet meer weergegeven in je kijkgeschiedenis en kunnen andere gebruikers deze niet bekijken.

Vergeet niet dat het verbergen van je kijkgeschiedenis alleen van toepassing is op het specifieke profiel waarvoor je deze optie hebt ingeschakeld. Als je meerdere profielen op je Netflix-account hebt, moet je deze optie voor elk afzonderlijk profiel in- of uitschakelen.

Als je ooit wilt dat je kijkgeschiedenis weer wordt weergegeven, kun je deze optie gewoon uitschakelen.

Kan ik mijn kijkgeschiedenis op Netflix verwijderen?

Ben je niet langer geïnteresseerd in je oude kijkgeschiedenis op Netflix? Of wil je simpelweg je kijkactiviteit opschonen? Gelukkig kun je jouw kijkhistorie op Netflix wissen.

Als je slechts enkele titels wilt verwijderen, kun je het beste de volgende stappen volgen:

 1. Log in op je Netflix-account op je desktop of laptop en selecteer je profiel.
 2. Ga naar de pagina ‘Account’ en scrol omlaag naar het gedeelte ‘Mijn profiel en kijkactiviteit’.
 3. Selecteer ‘Kijkactiviteit’ om je volledige kijkgeschiedenis te bekijken.
 4. Zoek naar de titel(s) die je wilt verwijderen en klik op het icoon met de cirkel en streep (X) aan de rechterkant van de titel.
 5. Bevestig de verwijdering door op ‘Verwijderen’ te klikken.

Als je jouw volledige kijkgeschiedenis wilt wissen, volg dan de bovenstaande stappen en kies bij stap 3 voor ‘Alle kijkactiviteit wissen’.

Netflix kijkgeschiedenis verwijderen

Houd er rekening mee dat het verwijderen van je Netflix kijkhistorie kan leiden tot minder nauwkeurige aanbevelingen, omdat Netflix minder inzicht heeft in je kijkvoorkeuren. Maar als je je privacy belangrijker vindt dan gepersonaliseerde aanbevelingen, is het verwijderen van je kijkgeschiedenis een goede optie.

Kan ik mijn kijkgeschiedenis op Netflix downloaden of exporteren?

Ben je benieuwd naar welke films en series je eerder hebt bekeken op Netflix? Dan is het goed om te weten dat je jouw kijkgeschiedenis kunt downloaden of exporteren. Hierdoor kun je een overzicht maken van je kijkactiviteit en deze opslaan voor eigen gebruik.

Om je kijkgeschiedenis te downloaden, volg je deze stappen:

 1. Open Netflix op je computer en ga naar je profiel.
 2. Klik op de “Account” optie.
 3. Scroll naar beneden tot je bij het kopje “Mijn profiel” komt en klik op “Kijkactiviteit downloaden”.

Netflix zal nu een overzicht genereren van je kijkactiviteit, die je kunt downloaden als een .csv-bestand. Dit bestand kun je openen in Excel of een vergelijkbaar programma en verder analyseren.

Het is ook mogelijk om je kijkgeschiedenis te exporteren naar een ander Netflix-profiel. Hierdoor kun je jouw kijkactiviteit delen met andere gebruikers. Om dit te doen, volg je deze stappen:

 1. Open Netflix op je computer en ga naar je profiel.
 2. Klik op de “Account” optie.
 3. Scroll naar beneden tot je bij het kopje “Mijn profiel” komt en klik op “Kijkactiviteit exporteren”.
 4. Selecteer het profiel waarnaar je de kijkactiviteit wilt exporteren en klik op “Exporteren”.

Houd er rekening mee dat het delen van je kijkgeschiedenis met andere gebruikers gevolgen kan hebben voor je persoonlijke aanbevelingen en voor de content die Netflix je laat zien.

Kan ik mijn kijkgeschiedenis delen met andere gebruikers op Netflix?

Wil je je favoriete films en series delen met vrienden en familie op Netflix? Hoewel Netflix geen directe optie heeft om je kijkgeschiedenis te delen met anderen, kun je wel kijken naar alternatieve mogelijkheden om aanbevelingen te doen.

Een handige manier om aanbevelingen te delen is door gebruik te maken van de “Deel deze titel” functie op Netflix. Met deze optie kun je namelijk titels delen via e-mail of social media. Zo kun je gemakkelijk een film of serie delen met vrienden en familie die je de moeite waard vindt om te kijken.

Een andere manier om je kijkgeschiedenis te delen is door middel van externe applicaties, zoals Trakt.tv. Hiermee kun je je Netflix kijkactiviteit synchroniseren en delen met andere gebruikers. Het is tevens mogelijk om je kijkgeschiedenis te exporteren en vervolgens te delen als een lijst of bestand.

Het is belangrijk om te weten dat deze opties je privacy en gegevens kunnen beïnvloeden. Wees altijd voorzichtig bij het delen van (persoonlijke) informatie online.

Kan ik mijn kijkgeschiedenis op Netflix filteren of sorteren?

Ja, je kunt je Netflix kijkgeschiedenis filteren en sorteren op verschillende manieren. Om te beginnen, kun je de lijst sorteren op datum (van nieuw naar oud en omgekeerd) door te klikken op de pijl in het midden van de pagina, naast “Sorteren op”.

Bovendien kun je je kijkactiviteit filteren op basis van verschillende criteria zoals titel, genre, beoordeling of enkel de films en series waarvoor je een beoordeling hebt achtergelaten.

Je kunt ook alle titels die je hebt bekeken, verbergen. Klik eenvoudigweg op het pictogram “Sluiten” naast de titel die je wilt verbergen. Als je een titel wilt terugzetten, zoek hem dan op in de lijst, en klik op het pictogram “Terugzetten”.

netflix kijkoverzicht

Op deze manier kun je je Netflix kijkactiviteit gemakkelijk beheren en filteren op titels waar je minder interesse in hebt, en de titels die je graag wilt bekijken, markeren voor later.

Veelgestelde vragen over het bekijken van je kijkgeschiedenis op Netflix

1. Kan ik mijn kijkgeschiedenis op Netflix op elk apparaat bekijken?

Ja, je kunt je kijkgeschiedenis bekijken op elk apparaat waarop je Netflix-account is geactiveerd. Dit omvat je pc, laptop, tablet, smartphone en smart-tv.

2. Hoe herstel ik per ongeluk verwijderde titels uit mijn kijkgeschiedenis op Netflix?

Helaas is het niet mogelijk om verwijderde titels te herstellen van je kijkgeschiedenis op Netflix. Het is echter wel mogelijk om de titel opnieuw te bekijken om deze opnieuw aan je kijkgeschiedenis toe te voegen.

3. Kan ik mijn kijkgeschiedenis op Netflix op een specifieke datum bekijken?

Nee, het is niet mogelijk om je kijkgeschiedenis op Netflix op een specifieke datum te bekijken. Je kunt echter wel je kijkactiviteit sorteren op datum om een idee te krijgen van wat je op een bepaalde dag hebt gekeken.

4. Kan ik mijn kijkgeschiedenis op Netflix exporteren naar een extern apparaat?

Nee, op dit moment is het niet mogelijk om je kijkgeschiedenis op Netflix te exporteren naar een extern apparaat.

5. Zal het wissen van mijn kijkgeschiedenis op Netflix ook de aanbevelingen beïnvloeden die ik ontvang?

Ja, het wissen van je kijkgeschiedenis op Netflix zal de aanbevelingen beïnvloeden die je ontvangt. Netflix gebruikt je kijkgeschiedenis om je aanbevelingen te geven op basis van je eerdere kijkgedrag.

6. Kan ik bepaalde titels verwijderen uit mijn kijkgeschiedenis op Netflix?

Ja, het is mogelijk om bepaalde titels te verwijderen uit je kijkgeschiedenis op Netflix. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld een film of serie per ongeluk hebt bekeken en niet wilt dat deze in je kijkgeschiedenis verschijnt.

7. Is het mogelijk om mijn kijkgeschiedenis op Netflix te delen met andere gebruikers?

Ja, het is mogelijk om je kijkgeschiedenis op Netflix te delen met andere gebruikers. Dit kan handig zijn als je vrienden of familie wilt aanbevelen wat je hebt bekeken.

8. Kan ik mijn kijkgeschiedenis op Netflix filteren op basis van categorieën?

Ja, je kunt je kijkgeschiedenis op Netflix filteren op basis van categorieën. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld alleen animatiefilms wilt bekijken die je eerder hebt gezien.

9. Kan ik mijn kijkgeschiedenis op Netflix bekijken als ik geen actief abonnement heb?

Nee, het is niet mogelijk om je kijkgeschiedenis op Netflix te bekijken als je geen actief abonnement hebt. Je hebt een actief abonnement nodig om Netflix te kunnen gebruiken.

FAQ

Hoe kun je zien wat je gekeken hebt op Netflix?

Om te zien wat je hebt gekeken op Netflix, kun je je kijkgeschiedenis bekijken. Hier vind je een overzicht van alle films en series die je eerder hebt bekeken op het streamingplatform.

Waar is mijn kijkgeschiedenis op Netflix?

Je kunt je kijkgeschiedenis vinden op Netflix door naar het profielmenu te gaan en op ‘Account’ te klikken. Scroll vervolgens naar beneden en zoek de sectie ‘Kijkactiviteit’. Hier kun je je kijkgeschiedenis bekijken en beheren.

Hoe kan ik mijn kijkgeschiedenis op Netflix bekijken?

Om je kijkgeschiedenis op Netflix te bekijken, volg je de volgende stappen: 1. Ga naar het profielmenu en klik op ‘Account’. 2. Scroll naar beneden en zoek de sectie ‘Kijkactiviteit’. 3. Hier kun je alle films en series vinden die je hebt bekeken.

Hoe kan ik mijn recent bekeken titels op Netflix zien?

Om je recent bekeken titels op Netflix te zien, ga je naar het profielmenu en klik je op ‘Account’. Scroll naar beneden en zoek de sectie ‘Kijkactiviteit’. Daar kun je je recent bekeken films en series bekijken.

Hoe kan ik mijn kijkoverzicht op Netflix beheren?

Je kunt je kijkoverzicht op Netflix beheren door naar het profielmenu te gaan, op ‘Account’ te klikken en vervolgens naar beneden te scrollen naar de sectie ‘Kijkactiviteit’. Hier kun je titels verwijderen, beoordelen en aan je kijklijst toevoegen.

Hoe kan ik voorkomen dat mijn kijkgeschiedenis wordt opgeslagen op Netflix?

Om te voorkomen dat je kijkgeschiedenis wordt opgeslagen op Netflix, kun je je privacy-instellingen aanpassen. Ga naar het profielmenu, klik op ‘Account’ en zoek de sectie ‘Kijkactiviteit’. Hier kun je instellingen wijzigen om je kijkactiviteit te verbergen.

Kan ik mijn kijkgeschiedenis op Netflix verwijderen?

Ja, je kunt specifieke titels of je volledige kijkgeschiedenis op Netflix verwijderen. Ga naar het profielmenu, klik op ‘Account’ en zoek de sectie ‘Kijkactiviteit’. Hier kun je titels verwijderen of je volledige kijkgeschiedenis wissen.

Kan ik mijn kijkgeschiedenis op Netflix downloaden of exporteren?

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om je kijkgeschiedenis op Netflix te downloaden of exporteren. Je kunt je kijkactiviteit alleen binnen de Netflix-app of -website bekijken.

Kan ik mijn kijkgeschiedenis delen met andere gebruikers op Netflix?

Ja, je kunt je kijkgeschiedenis op Netflix delen met andere gebruikers. Je kunt je kijkactiviteit delen en aanbevelingen doen aan vrienden en familie.

Kan ik mijn kijkgeschiedenis op Netflix filteren of sorteren?

Op dit moment biedt Netflix geen opties om je kijkgeschiedenis op Netflix te filteren of sorteren. Je kunt echter wel gemakkelijk zoeken naar specifieke titels of genres binnen je kijkactiviteit.

Veelgestelde vragen over het bekijken van je kijkgeschiedenis op Netflix

Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen over het bekijken van je kijkgeschiedenis op Netflix, zoals het herstellen van verwijderde titels en het bekijken van de kijkgeschiedenis op verschillende apparaten.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest