Ik wil op natuurlijke wijze een zachte huid

Inhoudsopgave

De producten die je gebruikt zijn niet het enige dat bijdraagt ​​aan een stralende huid. Nog belangrijker is de noodzaak om de gezondheid van uw huid van binnenuit aan te pakken. De gevolgen van het verwaarlozen van de verzorging van onze huid zijn bijna onmiddellijk zichtbaar.

De volgende zijn enkele van de beste manieren om een ​​doffe huid nieuw leven in te blazen en haar liefdevolle verzorging te geven. Je huid begint te stralen zodra je een paar natuurlijke ingrediënten in je dagelijkse routine opneemt.

I want a natural glowing skin

Gehydrateerd blijven is de sleutel tot gezond blijven

Welke huidverzorgingsproducten je ook gebruikt, je huid zal er niet gehydrateerd en stralend uitzien als je niet genoeg water drinkt. IOM raadt vrouwen aan 9 kopjes water per dag te drinken, terwijl mannen 13 kopjes moeten drinken.

Voeg een gezichtsolie toe aan je dagelijkse routine

Als je je huid gehydrateerd en stralend wilt houden, kies dan voor een gezichtsolie gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Kokosolie is een populaire keuze vanwege het aangetoonde vermogen om de hydratatie van de huid te verbeteren.

Doe een zonnebrandcrème op

De sleutel tot een stralende huid is om je huid te beschermen tegen zowel UVA- als UVB-stralen. Kies een zonnebrandcrème op basis van mineralen in plaats van een zonnebrandcrème op basis van chemicaliën om uw huid te beschermen tegen mogelijk schadelijke ingrediënten en toch voldoende bescherming tegen de zon te bieden. Zonnebrandmiddelen op basis van mineralen zijn ook beter voor het milieu.

Geniet van een koel bad

Ook al is een koude douche misschien niet jouw idee van plezier, het heeft een aantal voordelen voor je huid. Wanneer u in koud water baadt, verbetert uw bloedcirculatie, wat resulteert in een gezonder uitziende huid. Het helpt ook om tijdelijk de grootte van je poriën te verminderen. Als je geen fan bent van het geluid van een koude douche, heeft het sproeien van koud water op je gezicht hetzelfde effect.

Een kleimasker gebruiken om de huid te hydrateren

In plaats van dezelfde producten op je hele gezicht aan te brengen, kun je overwegen om je routine aan te passen aan specifieke delen van je gezicht. Maak een hydraterend havermoutmasker voor de rest van je gezicht als je een vette T-zone hebt en een matterend kleimasker voor de rest van je gezicht.

Gezichtstoners zijn een must.

Overweeg een toner aan je huidverzorgingsroutine toe te voegen als je die nog niet hebt. Het gebruik van een toner kan je huid helpen hydrateren en klaarmaken voor een hydraterende of voedende behandeling. Hierdoor werken je producten beter omdat ze dieper in je huid doordringen. Rozenwater, aloë vera, komkommer en citroensap en andere natuurlijke ingrediënten kunnen voor verschillende huidtypes worden gebruikt.

Gezichtsmassage

Het gebruik van een gezichtsmassage om de bloedtoevoer naar uw gezicht te stimuleren, kan uw teint helpen opvrolijken. Als u een serum of vochtinbrengende crème gebruikt, kunt u deze stap tegelijkertijd uitvoeren.

Het enige wat u hoeft te doen is uw gezicht zachtjes met uw vingers in opwaartse cirkels te masseren. Er kunnen ook gezichtsrollers worden gebruikt. Bij beide methoden kunnen gifstoffen uit het lichaam worden verwijderd door middel van lymfedrainage.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest