Je bent buitengesloten; wat moet je nu doen?

Je bent buitengesloten; wat moet je nu doen

Inhoudsopgave

In het geval dat je deur niet vergrendeld was toen hij in het slot ging, ben ik in staat je slot met gespecialiseerd gereedschap te ontgrendelen terwijl ik geen enkele schade veroorzaak.

Als je deur op slot zit of je sleutel in het slot beschadigd is, zal de cilinder waarschijnlijk uitgeboord moeten worden om de deur te kunnen ontgrendelen. Dit gebeurt altijd op een heel delicate manier, om geen extra schade aan je deur te veroorzaken.

Je kunt ook bij me terecht om een raamslot of voordeurslot te vervangen dat door een onbevoegde opengebroken of geforceerd is.

Vervang je sloten tijdig

Het is in ieders belang om de sloten zo snel mogelijk na het ontdekken van het probleem te vervangen. Een slot dat defect of verouderd is, of beide, levert naast andere gevaren ook een aanzienlijk inbraakrisico op. Als je sloten kapot zijn, kan de sleutel met groter gemak in het slot geforceerd worden, of je kunt buitengesloten raken. Als je onlangs verhuisd bent, raden we je aan het slot op je voordeur te vervangen, net als alle andere sloten op buitendeuren. Als je de sloten op je buitendeuren verandert, kun je met een gerust hart weten dat de mensen die je huis vóór jou bewoonden geen toegang tot je eigendom hebben. Hierdoor kun je met een gerust hart de deur achter je dichttrekken zonder je zorgen te hoeven maken dat er iets misgaat. Je huis en bezittingen zijn veiliger als je sloten hebt die goed beveiligd zijn.

Je bent buitengesloten; wat moet je nu doen

Wat moet ik doen als ik mijn auto niet in kom

Heb je je sleutels nog in het contact zitten, zelfs als de deuren op slot zijn? Ben je niet in staat geweest je auto binnen te komen? Het gebeurt elke dag in het leven van tientallen mensen.

Je kunt altijd rekenen op snelle en professionele service, ongeacht waar in Vlaanderen je voertuig zich ook bevindt.

Ik gebruik deskundige strategieën, en ik heb toegang tot gespecialiseerde uitrusting, zoals een set lockpicks voor auto’s en een opblaasbare wigpomp, naast andere dingen. Omdat ik deze vaardigheden geoefend heb en deze benodigdheden verzameld heb, kan ik moeiteloos de deur van je auto van het slot halen. Nadat de deur geopend is, kun je gewoon verder rijden met het slot en de sleutels die je al hebt.

We hoeven maar één keer te bellen, en we zijn er binnen het volgende half uur. We zullen ijverig werken om je zo snel als menselijk mogelijk weer toegang tot je voertuig te geven. We zijn de klok rond beschikbaar om deze snelle slot- en noodservice in heel Vlaanderen te verlenen.

We kunnen vrijwel elke autodeur ontgrendelen met behulp van gespecialiseerde methoden en geavanceerde apparatuur, en we doen dat zonder daarbij schade toe te brengen aan het slot, de lak of het plaatwerk van je auto.

Hoe precies kan het voorkomen van inbraken mijn huis veiliger maken?

Wat doe je als je buitengesloten bent

Bescherming tegen inbraak

Je kunt je huis of bedrijfspand beschermen tegen inbraak als je maatregelen neemt om inbraken te voorkomen. Om succes te hebben moeten dieven een gebouw sluipend en snel kunnen binnendringen. Daarom kiezen ze vaak voor woningen die bij de deur of de ramen geen voorzieningen hebben die een inbraakpoging kunnen afschrikken of detecteren.

Er zijn veel verschillende dingen die je kunt doen om je huis veiliger te maken, zoals het installeren van camera’s, een alarmsysteem, inbraakstrips, veilige sloten,… Je kunt het een inbreker veel moeilijker maken om zijn slag te slaan door de zwakke punten van je huis of pand in kaart te brengen en aan te pakken. Dit zal de inbreker ertoe brengen zich snel terug te trekken nadat hij zijn slag geslagen heeft.

De veiligheid van je huis kan op allerlei manieren verbeterd worden met de hulp van een slotenmaker. Het behoeft geen betoog dat voorkomen de voorkeur verdient boven behandelen. Hoewel je altijd een beroep kunt doen op je slotenmaker om je sloten te repareren, is de beste strategie er een die voorkomt dat er in de eerste plaats problemen ontstaan.

Ik ben in staat om naast poortsloten en voordeursloten ook insteeksloten te installeren, en ik kan ook sloten op voordeuren vervangen. Met de installatie van deze veiligheidssloten kun je het huis verlaten met de geruststelling dat je geliefden en kostbaarheden de hoogst mogelijke bescherming blijven krijgen.

Vervang de sloten op alle buitendeuren voor meer bescherming tegen inbraak

Een stevig en fraudebestendig deurslot is een absolute noodzaak voor elke deur in je woning die toegang geeft tot het interieur. Als het slot op je buitendeur beschadigd of verouderd is, nodig je potentiële misdadigers uit als een hond met een bot. Het is sterk aan te raden het slordige of goedkope deurslot op je buitendeur zo snel mogelijk te vervangen door een slot dat een hoger beschermingsniveau biedt.

Redenen waarom je raamsloten op al je ramen moet installeren

In veel te veel gevallen komen misdadigers snel en zonder veel moeite woningen binnen door een raam in te slaan in plaats van de voordeur. Mensen maken vaak de fout de beveiliging van hun ramen te vergeten, ondanks het feit dat deuren meestal met stevige veiligheidssloten zijn uitgerust. Dit is het proces van de rommel opruimen. Immers, toegang tot je huis kan niet alleen via de deuren maar ook via de ramen verkregen worden. Als het erom gaat voldoende bescherming te bieden tegen ongewenste indringers, is het typische sluitingsmechanisme voor ramen zelden of nooit voldoende. Indringers zijn zich van dit feit bewust, en maken er dan ook effectief gebruik van.

Het belang van een betrouwbaar slot op je tuinpoort

Poortvergrendeling Inbrekers zijn notoire vindingrijke misdadigers die voortdurend op zoek zijn naar kwetsbare ingangspunten in een woning of bedrijf om zich met zo weinig mogelijk moeite toegang te verschaffen. Een veel voorkomend voorbeeld van zo’n potentiële zwakke plek is het slot op de tuinpoort. Maar omdat deze poort toegang geeft tot je tuin, maakt ze het dieven mogelijk je woning gemakkelijk binnen te dringen via de achterdeur. Het slot op de tuinpoort wordt blootgesteld aan de elementen, zoals weer en wind, en slijt daarom sneller dan een intern slot. Inbrekers die anders misschien je woning zouden kunnen binnendringen, kunnen daarvan afgeschrikt worden als je je tuinpoort beveiligt met een robuust poortslot met cilinder.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest